Diverse

Imaginile care au scandalizat internetul! O divă blondă din Iași, și-a bătut cățelul cu poșeta peste cap și l-a abandonat in fata autobuzului

Un video cu o divă blondă din Iași care își lovește câinele cu poșeta a făcut valuri pe internet. Oamenii au cerut ca poliția să se sesizeze de îndată după ce au văzut imaginile

Un filmuleț postat acum două zile pe internet a creat un val de reacții în comunitatea ieșeană. Un cățel este lovit cu o poșetă în cap de o tânără care a urcat într-un autobuz de la rondul Canta. Cineva a filmat incidentul după ce a observat că femeia este agresivă cu animalul de companie.

O divă blondă din Iași și-a lovit câinele cu geanta

La rondul din Canta, câțiva oameni au asistat la o scenă incredibilă. O tânără care a luat autobuzul a început să lovească un câine. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, iar cineva a filmat incidentul. Mai târziu au aflat că era câinele ei și s-a ținut după ea când a plecat de acasă.

Nervoasă că animăluțul o urmărește și vrea să urce în autobuz, tânăra a început să țipe la cățel și l-a lovit cu poșeta în cap. Animalul doar dădea din coadă, chiar și după ce a fost lovit. Un bărbat privea cu mâinile în șold în timp animalul era lovit. Călătorii de la CTP Iași au voie cu animalele de companie în mijloacele de transport, dacă respectă regulamentul. Lovirea unui animal se poate pedepsi cu amendă sau chiar cu închisoarea. Totuși, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu animăluțul după ce stăpâna lui a plecat.

„Ce inimă să ai. De ce trebuie să îl lovești? Așa se cunoaște un om, după comportamentul față de un suflet fără apărare. Chiar nu era nimeni în apropiere să o dea jos”, a scris o tânără în comentarii.

Toată lumea a condamnat-o pe tânără

După ce a apărut videoclipul în mediul online, pe mai multe grupuri de Facebook din Iași, zeci de oameni au început să comenteze. Majoritatea au condamnat-o pe tânără pentru gestul făcut. Femeia a reacționat la videoclipul postat și a trimis mesaje către care o criticau. Totuși, unii oameni au spus că trebuie sesizată Poliția Animalelor. Atunci, fata din videoclip nu a mai răspuns și și-a restricționat accesul pe profil.

„Ar trebuit trimisă filmarea la Poliția Animalelor, să se sesizeze. Eu aș acorda amenda maximă pentru așa ceva”, a spus Ionuț, din Iași.

Oamenii nu au înțeles comportamentul femeii, având în vedere că era animalul ei și nici măcar nu era agresiv.

„Nu înțeleg de ce îți mai iei un animal dacă nu îl iubești și nu vrei să ai grijă de el. Dacă eram eu în autobuz, sigur interveneam și îi zicem ceva femeii”, a precizat Anca în comentarii.

O divă blondă din Iași a uimit internetul cu gestul său de neînțeles, când și-a lovit cățelul cu poșeta peste cap.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *