Diverse

„Toată lumea te plânge, tati”. Preotul Ilie Geangavelea din Argeş, ucis de un tânăr de 18 ani fără permis. Soția părintelui a leșinat de durere

Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, a ucis un preot ieri, pe o şosea din oraşul Costeşti, judeţul Argeş! Într-o depăşire periculoasă, lipsa experienţei şi-a spus imediat cuvântul. Băiatul a lovit în plin autoturismul în care se aflau preotul şi cel mai bun prieten al său, paroh şi el. Acesta din urmă se zbate acum între viaţă şi moarte. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! \

Ilie Geangavelea era un preot iubit şi admirat din judeţul Argeş, care de-a lungul anilor a cucerit inimile a sute de enoriaşi şi a redat speranţa oamenilor într-o lume mai bună şi mai curată.

Preot din Argeş, ucis de un tânăr fără permis. Amicul său, paroh și el, luptă să supraviețuiască

Ieri însă, la doar 44 de ani, destinul lui a fost curmat brusc, de un tânăr de 18 ani.

Lângă părinte, în maşina ce s-a transformat rapid într-o capcană mortală, se afla şi prietenul lui cel mai bun, preot şi el.

– Unul de aici din sat, cel decedat şi celălalt la Teleş. 

Deşi nu avea dreptul de a conduce, tânărul nu a ţinut cont de lege şi s-a urcat la volanul unei maşini pe care o cumpărarse cu doar câteva ceasuri înainte. Nerăbdător să ajungă acasă, tânărul a trecut razant pe lângă maşina în care se aflau cei doi preoţi. Însă, în fracţiune de secundă de pe contrasens s-a ivit o altă maşină.

– A spus că s-a băgat în depăşire şi l-a acroşat, că are pe partea din faţă stângă are vopseaua luată.

– Trebuia să stea acasă la el să-şi ia permisul şi după aia să iasă.

Mașina preoților, aruncată într-un cap de pod

Speriat, tânărul fără permis a tras de volan pentru a ajunge pe banda lui de mers.Tocmai această manervă l-a condamnat la moarte pe părintele de 44 de ani.

În urma impactului violent, automobilul în care se aflau cei doi preoţi a fost aruncat într-un cap de pod, iar cea a şoferului de 18 ani s-a răsturnat într-un şanţ.

Locotenent Cătălin Ciobotea, ISU Argeș: Au rezultat trei victime. Din păcate, la una dintre ele a fost declarat decesul. 

Culmea, doar tânărul a ieşit pe proprile picioare din maşina făcută zob.

– Avea sânge aici la spate, la cap. Au venit, l-au luat în salvare. 

Ceilalţi participanţi la trafic au sărit într-un suflet să-i ajute pe cei doi preoţi. Fără folos însă, fiarele maşinii îi prinseseră deja ca într-o menghină.

ISU Argeș: Un bărbat de 44 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a rămas înacrcerat, iar după extragerea din vehicul a fost declarat decedat. 

Soția preotului a leșinat de durere

În stare extrem de gravă, preotul de 46 de ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Pe mâinile medicilor, a ajuns şi soţia celui decedat.

La auzul veştii tragice, femeia a leşinat. Mesaje emoţionante în memoria îndrăgitului paroh au curs pe reţelele de socializare. Atât familia, cât şi primăria oraşului Costeşti şi-au exprimat durerea în faţa pierderii unui om cu suflet mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *