Diverse

Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii

Crima oribilă din Crângași a fost filmată dintr-o mașină aflată în trafic. În înregistrare este surprins momentul teribil în care bărbatul de 47 de ani, aflat la pământ, este ucis în bătaie cu bâtele, în plină zi, pe stradă de doi tineri: unul de 16 ani, celălalt de 20. Conflictul ar fi pornit de la o fată, iar din primele informaţii ar fi vorba de fiica bărbatului omorât. Înfiorător este şi faptul că atacul a avut martori, oameni care erau în zonă la acea oră şi totuşi nimeni nu a intervenit. Au preferat, în schimb, să filmeze.

Doi tineri de 16 şi 20 de ani, acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat în Parcul Crângaşi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi s-au predat la Secţia 20 Poliţie, unde şi-au recunoscut faptele.

Filmul crimei din Crângaşi

>>>>VIDEO <<<<

Potrivit unor surse judiciare, marţi seara, în jurul orei 20:26, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i aplica o corecţie fizică. Fata ce urma să fie bătută a aflat, aşa că a venit la discuţii însoţită de concubinul mamei sale, un bărbat în vârstă de 46 de ani. Fetele din cele două tabere au discutat amiabil, însă băieţii s-au luat la ceartă cu bărbatul de 46 de ani.

Situaţia a degenerat într-un conflict fizic. Băieţii au luat nişte araci din lemn de pe trotuar şi i-au aplicat bărbatului numeroase lovituri, în special în zona capului, iar victima a decedat.

Conform unui comunicat al Parchetului Capitalei, agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniştii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecţii, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul bărbatului. La agresiuni au asistat multe persoane – pietoni şi conducători auto: „La data de 15.05.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva a doi inculpați (cu vârste de 16 și 20 de ani), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La data de 14.05.2024, în jurul orei 20:26, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din Sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere – în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața. Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică”.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei. Cei doi tineri au s-au predat singuri la Secţia 20 Poliţie şi şi-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor.

Agresorii, reţinuţi pentru 24 de ore

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentaţi la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic şi al lucrătorilor Secţiei 20 Poliţie, cei din urmă fiind primii sosiţi la faţa locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *