Diverse

Cine sunt suspecţii în cazul morţii şoferului român de TIR, ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod. Cu doar 48 de ore înainte, un alt şofer român a fost atacat asemănător

Detalii şocante în cazul şoferului român de TIR, ucis în Belgia de un capac de canal aruncat de pe un pod. Bărbatul a fost victima unor adolescenţi drogaţi, au descoperit procurorii. Speriat de consecinţe, unul dintre ei s-a predat poliţiei şi i-a ajutat pe anchetatori să îi aresteze pe ceilalţi complici. Cu două zile înainte de tragedie, încă un român fusese atacat în acelaşi mod, sub acelaşi pod.

Doi suspecţi sunt minori, iar înainte de crima absurdă inhalaseră gaz ilariant, care acţionează ca un drog, spun investigatorii. Cu minţile rătăcite, nu şi-au mai dat seama că acel capac de canal va ucide un necunoscut nevinovat.

Cine sunt suspecţii în cazul morţii şoferului român de TIR

Regine Cornet D’Elzius, procuror: Din momentul în care un obiect de o asemenea greutate este aruncat pe un vehicul care trece pe sub un pod, nu poate decât sa ucidă. Cântăreşte cam 20 de kilograme. A fost ceva premeditat să caute şi să arunce un astfel de obiect. 

Românul a fost ucis pe loc. Chiar sub ochii iubitei, care stătea lângă el. Ea a fost cea care a reuşit să oprească miraculos TIR-ul. Tragedia a şocat Belgia, iar mediatizarea l-a făcut pe unul dintre autori să se predea.

Regine Cornet D’Elzius, procuror: Aseară, la poliţie s-a prezentat o persoană, care a spus că a vazut în media imaginile cu incidentul şi care a fost implicată în asta. După asta, şi alte persoane au fost private de libertate. Această persoană a fost privată de libertate şi, pe baza declaraţiilor sale, şi alte persoane au fost private de libertate. În total cinci persoane.

Atac similar cu 48 de ore înainte

Între timp, a ieşit la iveală un caz similar. Cu 48 de ore înainte, încă un şofer român de TIR a fost atacat în acelaşi mod. A avut norocul să supravieţuiească, dar este încă în stare de şoc, povesteşte iubita lui.

Iubita şoferului român: A văzut trei oameni pe un pod. Dintr-o dată, o bucată de metal a căzut pe camionul lui. Când a văzut al doilea caz a fost şocat, cu adevărat şocat. Are nevoie de ajutor medical, psihologic, pentru a putea vorbi despre asta.

Poliţiştii vor să afle dacă tinerii arestaţi deja au mai multe atacuri la activ. Cei doi minori din grup ar putea fi condamnaţi la 30 de ani de închisoare, iar complicii lor majori, la detenţie pe viaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *