Diverse

Andrei s-a aruncat fără ezitare în Dunăre, deşi acasă îl aşteptau de două săptămâni soţia şi fetiţa. Provocase un accident înainte de sinucidere

Scene dramatice în această dimineaţă pe podul Agigea. Un şofer a oprit brusc maşina şi a provocat o tamponare uşoară cu un vehicul care venea din spate, apoi s-a aruncat de pe pod, în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Pompierii au fost chemaţi să intervină, dar nu au mai putut face nimic pentru că bărbatul a murit în urma gestului extrem. Poliţia încearcă să desluşească acum cazul învăluit în mister.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă la ora 6:25, bărbatul a oprit brusc pe podul de la Agigea, provocând o tamponare, apoi nu a stat deloc pe gânduri şi s-a aruncat în gol în canalul Dunăre-Marea Neagră. Trupul individului a fost recuperat de scafandrii, de pompieri şi ulterior a fost identificat de către poliţişti.

Sinucidere învăluită în mister

Este vorba despre un bărbat de 37 de ani din Piatra-Neamţ pe care familia, soţia l-a dat dispărut încă de pe data de 1 mai. Este şofer de TIR şi spun poliţiştii că era în Iaşi pe data de 28 aprilie, când urma să se întoarcă acasă cu un microbuz, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum poliţiştii din Constanţa au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afla mai multe detalii despre ce a fost în mintea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *