Diverse

Imaginile cu gravida din Orhei care scot adevărul la iveală. Ce chinuri a îndurat Ana Maria înainte să fie omorâtă și abandonată în pădure. Familia face dezvăluiri șocante din anchetă: „Pe camera lui s-a văzut totul”

Familia Anei-Maria, gravida ucisă în Republica Moldova, face dezvăluiri halucinante despre chinurile prin care a trecut tânăra înainte de a muri.

La aproape o lună după ce Ana-Maria, o tânără de doar 19 ani din Republica Moldova, însărcinată în șase luni, a fost găsită fără viață într-o pădure, familia ei face declarații terifiante. Mama gravidei este dărâmată de durere și a mărturisit cu tristețe informațiile pe care autoritățile i le-au oferit despre chinurile prin care a trecut fiica ei, înainte de a se stinge.

Reamintim că Ana-Maria a fost găsită moartă la o săptămână după ce familia ei o dăduse dispărută.

Principalul suspect în cazul morții sale este șoferul care o luase cu mașina la ocazie, acesta aflându-se în prezent în custodia Poliției.

 

La o lună de la tragedie, mama tinerei ucise a povestit că fiica sa a fost găsită în pădurea din Chițcanii Vechi dezbrăcată, fiind acoperită cu doar câteva crengi. Femeia se gândește cu groază la chinurile prin care a trecut fiica ei, înainte de a fi omorâtă.

„Poliția mi-a spus doar cum a fost găsită.

Era acoperită cu niște crengi și cu o peliculă deasupra. Doar pe piciorușe și-au dat seama că este cineva acolo. E departe de sat, locul era tăpușit, el și acolo cred că și-a bătut joc de ea. Mi-au spus că a luat-o și a dus-o la el acasă.(…) Doar cu cruciulița era la gât, altceva nimic. Hainele și încălțămintea erau puse alături. Nu era îmbrăcată. Telefonul nici până astăzi nu l-au găsit. Am dat Poliției cutia de la telefon”,

a declarat mama tinerei ucise în Republica Moldova, conform unimedia.info.

 

Ce s-a văzut pe camerele de filmat din curtea principalului suspect?

Mama Anei-Maria a dezvăluit și detaliile halucinante care au fost înregistrate de camerele de supraveghere din curtea principalului suspect. Conform femeii, pe imagini s-a văzut clar cum bărbatul a scos-o pe tânără din beci și a băgat-o în portbagajul mașinii, în jurul orei 4 dimineața.

În plus, mama Anei a mai povestit că presupusul ucigaș al fiicei sale ar fi lovit-o cu putere pe victima sa de geamul mașinii și ar fi abuzat-o.

 

„Era în beci, a scos-o din beci când a vrut să o ducă mai departe. A lovit-o cu capul de geamul mașinii, apoi a pus-o în portbagaj. Dimineața la 4:00 a scos-o, pe camera lui s-a văzut totul, dar eu nu am văzut aceste imagini, doar mi-au spus. A bătut-o tare, a abuzat-o, a lovit-o zdravăn în cap. După ce a scos-o din curte în portbagaj, camera nu mai arată nimic”, a mai spus femeia.

Ana-Maria mamă
Mama Anei-Maria, gravida ucisă în Republica Moldova

[Sursa foto: Captură Video]

 

Ce se întâmplă acum cu iubitul Anei-Maria?

În timp ce familia fetei ucise își plânge durerea și așteaptă să afle noi detalii din anchetă, pentru a afla cine și cum a omorât-o, iubitul Anei-Maria, cel cu care aceasta urma să aibă un copil, ar fi trecut deja peste.

Familia gravidei omorâte în Republica Moldova a povestit că tânărul s-ar distra prin discoteci și acuză că Ana-Maria ar fi fost urmărită în trecut de multe ori, din cauza faptului că iubitul ei ar fi avut datorii neplătite.

 „Se duce pe la discoteci, la odihnă a fost cu prietenii. Îl vede lumea și ne spune, dar Dumnezeu cu el”, a declarat una dintre mătușile Anei-Maria.

„Am înțeles că Ana a fost urmărită de mai multe ori, el avea datorii” , a mai spus o altă mătușă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *