Diverse

Filmul complet al violului din gară, de la Iași! Tânăra abuzată a ieșit cu câinele la plimbare, dar a ajuns într-o clădire părăsită. Coșmarul a durat două minute

Violul comis într-o gară din Iași ascunde o poveste complicată. Tânăra care a fost abuzată are probleme de sănătate, iar asta i-a ușurat „munca” violatorului. Individul a urmărit-o de mai multe ori până să-și ducă planul la capăt

Povestea din spatele violului din gara din Iași este complicată. Tânăra care a fost abuzată are probleme de sănătate și a intrat în vizorul lui Ionuț Ionel de o lungă perioadă de timp. Procurorii ieșeni au făcut câteva precizări în acest caz.

„În data de 14.03.2024, în jurul orelor 10:00, persoana vătămată P.S. a ieșit din casă cu câinele și a mers în spatele blocului, unde în jurul orelor 12:00 s-a întâlnit cu inculpatul, cu care a stat de vorbă. În urma discuțiilor purtate, persoana vătămată și inculpatul s-au deplasat pe calea ferată, iar la un moment dat, inculpatul a convins-o pe aceasta să îl însoțească până în clădirea în care locuiește, spunându-i să meargă la el acasă. În clădire, se mai afla martorul P.M., care era în stare avansată de ebrietate și dormea pe un pat. După ce au ajuns în clădire, persoana vătămată și inculpatul s-au așezat pe un pat, s-au dezbrăcat de haine și au întreținut raporturi sexuale normale.

Conform celor declarate de inculpat, a întreținut raporturi sexuale normale fără a ejacula. Persoana vătămată a declarat că inculpatul a condus-o până la clădire, ținând-o de mână, iar în clădire a împins-o pe un pat, a dezbrăcat-o și a întreținut relații sexuale cu ea, aspecte care se coroborează cu cele declarate de către inculpat, privind raportul sexual normal”, a precizat Liviu Păiuși, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Filmul violului de la gara din Iași

Ionuț Ionel nu a negat nicio clipă că a întreținut relații sexuale cu tânăra și le-a spus anchetatorilor că a văzut-o de mai multe ori în zona gării.

„Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că locul producerii faptei este situat în clădirea dezafectată aparținând Diviziei Patrimoniului din cadrul Sucursalei Regionale de Căi Ferate Iași, din complexul stației CF Socola, la km CF 12+500. În interiorul clădirii, formată dintr-o singură cameră, se aflau bunuri răvășite, un număr de 3 paturi improvizate, iar cu ocazia examinării locului nu au fost identificate urme sau mijloace de probă, întrucât locul a suferit modificări, iar fapta a fost comisă la data de 14.03.2024, respectiv în ziua anterioară efectuării cercetării la fața locului.

Totodată, persoana vătămată a indicat clădirea și o saltea de tip «relaxa», situată pe un cadru de pat improvizat, aflat în partea stângă a camerei, loc în care a afirmat că a întreținut relații sexuale. Inculpatul a declarat că merge des la magazinul de la blocul INCOM, unde a văzut-o de mai multe ori pe persoana vătămată, a început să o cunoască mai bine de aproximativ o lună, înainte de data de 14.03.2024, și a purtat mai multe discuții cu aceasta. Suspectul a descris persoana vătămată ca fiind o tânără majoră, a observat că are un defect de vorbire, fugea uneori, fără motiv, cu cățelul, i se părea ușor influențabilă, în unele momente avea unele porniri, respectiv, zâmbea fără motiv, iar subiectele discutate cu aceasta nu erau la un nivel ridicat, fiind subiecte despre familia sa, îi spunea că vrea să se mărite”, a mai precizat procurorul.

Ionuț Ionel le-a spus anchetatorilor că violul nu a durat mult pentru că era obosit

Individul nu pare să conștientizeze că a abuzat o tânără cu probleme și le-a spus procurorilor că femeia a fost de acord să întrețină relații sexuale.

„Inculpatul a relatat că în ziua de 14.03.2024, în jurul orelor 10:30, a observat persoana vătămată cu câinele în spatele blocului INCOM și a început să vorbească cu ea. La un moment dat, i-a spus persoanei vătămate că pleacă spre casă, s-a îndepărtat, iar ulterior, în dreptul Pasarelei Bucium, a observat-o pe aceasta în spatele său și i-a spus că merge să se plimbe cu el. S-au plimbat până în apropierea stației CF Socola, unde a întrebat-o dacă vrea să meargă la el acasă, respectiv la clădirea CFR. În jurul orelor 13:00, au ajuns în clădirea din complexul stației CF Socola, unde se mai afla și martorul P.M., care era în stare avansată de ebrietate și care dormea.

Împreună cu persoana vătămată s-au așezat pe un pat din încăpere și au vorbit, inculpatul arătând că aceasta l-a sărutat, apoi a întrebat-o dacă nu vrea să facă dragoste cu el, aceasta afirmând că este de acord. S-a dezbrăcat de pantaloni pe un singur picior și-a dat jos lenjeria intimă. Ulterior, a întins-o pe spate, i-a depărtat picioarele și a penetrat-o, fără a ejacula, timp de aproximativ 2 minute, oprindu-se, deoarece era obosit”, a mai precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Pentru că a profitat de starea vădită de vulnerabilitate a persoanei vătămate, cauzată de handicapul psihic, respectiv de tulburarea organică a personalității, deficiență mintală moderată, și a determinat-o să întrețină relații sexuale normale, dacă va fi găsit vinovat, Ionel Ionuț va fi condamnat la închisoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *