Diverse

O tânără de 21 de ani a fost violată în gară, la Iași. Ziua în amiaza mare, a fost batjocorită de un individ

Scene de groază la Iași. O tânără de 21 de ani a fost violată în gară. Totul s-a petrecut la Gara Socola, în miezul zilei. Polițiștii au intrat în alertă, iar zilele trecute au pus mâna pe individ. Acum, bărbatul se află în arest preventiv

O tânără în vârstă de 21 de ani a trăit un adevărat coșmar. Femeia se afla în zona Gării Socola când un individ de 42 de ani a abordat-o. Ionuț Ionel a sărit pe femeie și a violat-o. Nu i-a păsat de nimic și și-a satisfăcut poftele bolnave. După ce a scăpat din mâinile individului, femeia a mers la poliție și a cerut ajutor. Cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Iași. După mai multe investigații pe care le-au desfășurat, oamenii legii l-au identificat pe individ. Acesta este din comuna ieșeană Aroneanu. După ce a fost audiat, polițiștii au decis să-l rețină pentru 24 de ore.

Tânăra de 21 de ani a fost violată în gară, la Iași, ziua în amiaza mare

După zece zile de la comiterea violului, individul a ajuns după gratii.

„La data de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au reținut un bărbat de 42 de ani, din comuna Aroneanu, bănuit de comiterea infracțiunii de viol, faptă petrecută în zona stației CF Socola din municipiul Iași. Din cercetări a rezultat că, la data de 14 martie a.c., acesta ar fi întreținut, prin constrângere, relații intime cu o tânără de 21 de ani. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 24.04.2024, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, ocazie cu care instanța a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Judecătorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile

Ajuns în fața judecătorilor, Ionuț Ionel a aflat că trebuie să stea o vreme după gratii.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, în dosarul de urmărire penală nr. 2652/261/P/2024, cu privire la inculpatul IONEL Ionuț În baza dispozițiilor art. 226 din Codul de procedură penală, rap. la art. 202 și art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului IONEL Ionuț, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prev. și ped. de art. 218, alin. 1, alin. 3^2, lit. d) Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.04.2024 și până la data de 23.05.2024, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă să stea ani grei în spatele gratiilor. În orice caz, tânăra care a fost violată în gară, la Iași, a trecut prin șocul vieții sale și probabil că nu va uita niciodată prin ce a trecut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *