Diverse

Sinucidere cutremurătoare la Facultatea de Istorie de la UAIC. O masterandă s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia. Detalii din spatele morții

Andra A., masterandă în anul I în cadrul Facultății de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime. Tânăra a agonizat timp de două săptămâni, iar marți, 23 aprilie 2024, a încetat din viață. Atât medicii, cât și prietenii tinerei susțin că aceasta suferea de depresie.

Apropiații fetei spun că aceasta suferea de depresie

Andra Andrieși
În data de 11 aprilie 2024, Andrei s-a aruncat în gol de la circa 10 metri înălțime, în urma căderii suferind mai multe traumatisme grave

Prietenii Andrei A. au povestit că tânăra era depresivă de mai mulți ani. Fata suferea, deoarece părinții săi erau divorțați, iar ea locuia când la un părinte, când la celălalt. Apropiații acesteia susțin că mama sa era căsătorită cu un polițist, iar între cei doi soți existau mereu certuri, femeia fiind agresată de bărbat. De altfel, Andra A. nu este la prima tentativă de suicid, ci aceasta ar fi mai încercat și în trecut să-și ia viața. Conform apropiaților, Andra A. ar fi avut probleme și cu consumul de alcool, motiv pentru care și-ar fi întrerupt studiile pentru un an. Tânăra avea mai multe cicatrici pe brațe, rezultate în urma automutilării.

„Era la master anul I, la Patrimoniu şi turism cultural, și a mai avut o tentativă de suicid și când era în anul I la licență”, a declarat o prietenă de-a Andrei.

În data de 11 aprilie 2024, Andra A., care avea 24 de ani, s-a aruncat în gol de la circa 10 metri înălțime, în urma căderii suferind mai multe traumatisme grave.

Andra Andrieși
Conform apropiaților, Andra ar fi avut probleme și cu consumul de alcool

Andra A., masterandă a Facultății de Istorie din Iași, a murit după ce în urmă cu două săptămâni s-a aruncat de la etaj

Andra Andrieși
În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Andra a încetat din viață marți, 23 aprilie 2024

Tânăra a fost consultată, mai întâi, de medicii de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, iar apoi a fost internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, unde a fost permanent în comă. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Andra A. a încetat din viață marți, 23 aprilie 2024.

„11 aprilie, după-amiază, pacientă de 24 de ani, cu politraumatism prin precipitare de la aproximativ 10 metri. Sindrom depresiv. Stop cardiorespirator resuscitat în prespital(smurd TIM). Comă post traumatică traumatism cranio cerebral sever. Edem cerebral, fractură bază de craniu, hemoragie subarahnoidiana. Ruptură splenică, lacerație hepatică, contuzie renală dreaptă, contuzie pancreatică. Fractura bazin complexă. Pneumotorax stâng masiv. A mers direct în sală la chirurgie 1. A fost tot timpul în comă profundă din cauza leziunilor cerebrale grave, intubată ventilată mecanic, a decedat ieri în ciuda eforturilor terapeutice”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

Inspectoratul de Poliție al Județului Iași (IPJ) anunță deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 11 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc din municipiul Iași. La fața locului, s-au deplasat polițiștii, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o tânără de 24 de ani. Ulterior, s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat faptul că tânăra se afla în stare de inconștiență, fiind transportată la spital. Ieri, 23 aprilie a.c., tânăra a decedat la spital. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere de culpă”, a transmis IPJ Iași legat de cazul masterandei de la Facultatea de Istorie din Iași, care s-a aruncat în gol de la 10 metri înălțime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *