Diverse

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii

Doliu continuă la Iași, după ce Costel Corduneanu a murit! La priveghiul „Stăpânului Moldovei” au venit sute de persoane pentru a aduce un ultim omagiu.

Este o reală preocupare atât din partea familiei care pregătește o înmormântare cu fast pentru mâine, 19 aprilie 2024, cât și o mobilizare de forțe în rândul polițiștilor și jandarmilor.

Cortegiul funerar va traversa cel puțin jumătate din orașul Iași, cele mai importante bulevarde fiind introduse în acest traseu.

Lăutarii nu au întârziat să apară. Printre cei mai cunoscuți cântăreți de manele se numără Tzancă Uraganu, Florin Salam, Narcis și Ștefan de la Bărbulești. Cortul unde este depus trupul neînsuflețit a lui Costel Corduneanu poate găzdui până la 800 de persoane.

Costel Corduneanu a murit luni, 15 aprilie 2024, într-un spital din Tg. Mureș, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe cord.

De asemenea, important de precizat este faptul că sicriul în care se află Costel Corduneanu nu este deschis. Membrii familiei sportivului au transmis că vor să rămână cu imaginea lui în viaţă, nu cu el decedat. Sunt şanse mari să rămână închis şi mâine când va fi condus pe ultimul drum.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *