Diverse

Crima din Dâmboviţa. Turcul suspectat că a ucis-o pe Mirela avea în casă un dosar cu informaţii şi poze ale mai multor femei care îi datorau bani

Cetăţeanul turc suspectat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul pe un câmp din apropiere de autostrada A1, va fi dus astăzi de anchetatori în locul unde a fost găsit cadavrul. Anchetatorii bănuiesc că individul i-a luat viaţa Mirelei chiar în casa lui din Rahova, unde au fost găsite şi urme de sânge, apoi a transportat cadavrul pe câmp.

Cetăţeanul turc, principalul suspect în cazul crimei din cartierul Rahova, a ieşit de la audieri de la IPJ Dâmbovişa şi va reveni la locuinţa lui, unde, bănuiesc anchetatorii, că ar fi ucis-o pe Mirela şi i-ar fi ţinut cadavrul ascuns mai multe zile. Ulterior ar fi tranşat-o şi ar fi aruncat-o pe câmp, în apropierea autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

Potrivit unor surse din anchetă, acesta a recunoscut prima dată crima în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi, care l-au şi arestat pentru 30 de zile. Le-a spus anchetatorilor că cearta ar fi pornit de la bani, Mirela avea să-i restituie aproximativ 10.000 de lei şi venise la el să mai ia şi alţi bani împrumut, potrivit surselor Observator, pentru a scoate un telefon mobil de la amanet.

Filmul ororilor din Rahova, refăcut pas cu pas

Acela a fost şi momentul în care a început cearta între cei doi. Cetăţeanul turc i-ar fi reamintit că mai are bani să-i mai înapoieze, femeia nu a mai vrut, iar în acel moment, bărbatul ar fi luat un scaun cu care a lovit-o. Iniţial, a crezut că aceasta a leşinat însă în momentul în care şi-a dat seama că este moartă, a decis că trebuie să scape de cadavru.

Tot sursele Observator spun că cetăţeanul turc dădea frecvent bani împrumut mai multor femei, ba chiar avea în locuinţă şi un dosar cu informaţiile acestora, fotografii şi sumele de bani pe care le avea de recuperat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *