Diverse

O femeie din Anglia a zburat în România pentru a deveni vrăjitoare. „Vreau să scap de soțul meu fantomă”

O femeie din Anglia, în vârstă de 40 de ani, a zburat în România și a devenit „vrăjitoare” pentru a se proteja de fantoma unui soldat de pe timpul reginei Victoria, cu care spune că a fost căsătorită.

Brocarde, o cântăreață și compozitoare din Oxfordshire, a călătorit în România pentru a se alătura unui cerc de vrăjitoare puternice, cu scopul de a se apăra de spiritul unui soldat victorian.

Femeia susține că a fost căsătorită cu fantoma soldatului Edwardo, care a trăit pe timpul reginei Victoria (1837 – 1901), menționează The Mirror

Cei doi s-au „căsătorit”, dar la un an de la căsătorie, femeia a decis să pună capăt relației, acuzând spiritul că a înșelat-o și apoi că a urmărit-o, tulburându-i liniștea.

Pentru a se proteja de persecuțiile fostului soț-fantomă ea a zburat în țara noastră și s-a adresat unui cerc de vrăjitoare.

 

Vizita ei a avut loc în suburbiile Bucureștiului, la domiciliul Mihaelei Minca, una dintre cele mai renumite vrăjitoare din România.

Acolo, Brocarde a devenit membru onorific al grupului de vrăjitoare, alăturându-se fiicelor Mihaelei pentru a învăța cum să-și valorifice puterile.

photo_2024-04-10_20-45-55
Sursa foto: The Mirror

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, să am o perspectivă atât de personală asupra vrăjitoriei mi-a amplificat înțelegerea spiritualității.

A fost o experiență încurajatoare să fiu învăluită de o energie feminină atât de pozitivă și a fost reconfortant să pot participa la vrăjile și ritualele lor.

Nu mă așteptam să fac o vrajă, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil.”

Ea și-a anunțat intenția de a urma o carieră ca investigator paranormal, determinată să înțeleagă și să valorifice părțile sale de „magie interioară”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *