Diverse

Primele reacții după tragedia care a zguduit Iașul! Mălina, tânăra doctoriță care și-a aruncat bebelușul pe geam, iar mai apoi a sărit în gol, a scris câteva cuvinte pentru acesta: „Sfânta Treime și Maica Domnului să te ocrotească mereu, puiul nostru”

Mălina, tânăra doctoriță care și-a aruncat bebelușul de la etaj, iar mai apoi a sărit în gol, a scris, zilele trecute, câteva cuvinte pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, fotografiile pe care aceasta le postase cu bebelușul ce, din păcate, s-a stins au dispărut

Mălina Pâslaru, tânăra doctoriță care și-a aruncat bebelușul pe geam, iar mai apoi a sărit în gol, a scris, zilele trecute, câteva cuvinte pe rețelele de socializare și a postat o fotografie emoționantă.

„Sfânta Treime și Maica Domnului să te ocrotească mereu, puiul nostru”, scrie Mălina Pâslaru într-o postare.

Mai mult decât atât, a pus o fotografie în care se regăsește mesajul „Viața este prea scurtă să aștepți”. De asemenea, pozele pe care Mălina le avea cu bebelușul ei pe rețelele de socializare au dispărut.

Nu este clar ce s-a întâmplat cu Mălina, tânăra doctoriță care și-a aruncat bebelușul pe geam, iar mai apoi a sărit în gol

Nici până acum nu este clar ce s-a întâmplat. Apartamentul de la geamul căruia au căzut Mălina și bebelușul ei a fost cuprins de flăcări. Soțul femeii susținea că aceasta ar fi avut probleme psihice, însă informația nu a fost neapărat confirmată. Vecinii Mălinei spuneau că soțul ei a fost agresiv de-a lungul timpului. Acest lucru a fost confirmat și de polițiștii ieșeni, care au intervenit la un moment dat, după ce Mălina ar fi fost scoasă din apartament de către soț împreună cu bebelușul. Aceasta ar fi fost lovită de individ. Totuși, până acum, nu a fost găsită nicio legătură între soțul Mălinei și incidentul din luna ianuarie, din Cantemir.

Ancheta nu este gata

Procurorii ieșeni încă anchetează acest caz.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a înregistrat, la data de 10.01.2024, dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie față de victima P.V.C. (în vârstă de 5 luni), prevăzută de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188 alin (1) din Codul Penal cu rap. la art. 199 alin 1 C. pen. În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, la data de 10.01.2024, în jurul orelor 15.00, minorul P.V.C. a fost aruncat pe fereastra apartamentului situat în mun. Iași, aleea Decebal nr. 4, et. 3, după care mama acestuia, numita P.M.M, în vârstă de 29 de ani, s-a aruncat și ea pe fereastra aceluiași apartament. Cele două victime au fost transportate la spital în stare gravă.

În cursul serii de 10.01.2024, minorul a decedat la unitatea spitalicească unde era internat, ca urmare a leziunilor suferite. În acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, prev. de art. 188 alin. 1 C. pen. cu rap. la art.19 alin. I C. pen. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, prin identificarea de mijloace de probă suplimentare”, a precizat, la scurt timp după incident, prim-procurorul Elena Mădălina Pricop.

Iată că acum, la mai mult de 3 luni de la tragedie, Mălina, doctorița care a căzut de la etaj după ce și-a aruncat bebelușul, a scris câteva cuvinte pentru acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *