Diverse

Un bucureştean şi-a ucis cu sânge rece mama imobilizată la pat. Ar fi strâns-o de gât, apoi a sunat la 112 să anunţe că a murit

Un bărbat din Capitală a fost arestat preventiv pentru violenţă în familie în modalitatea omorului, victima fiind chiar mama suspectului, pe care acesta ar fi ucis-o, strangulând-o. Femeia era imobilizată la pat şi se afla în grija fiului. El a sunat la 112 anunţând că mama sa a murit.

Crima a avut loc în urmă cu două săptămâni, însă anchetatorii au decis să îl pună sub acuzare pe bărbat după ce necropsia a arătat că moartea femeii, în vârstă de 88 de ani, a fost una violentă, relatează news.ro.

A sunat la urgenţe să anunţe că mama lui a murit

”În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reţinut, în esenţă, următoarea situaţie de fapt: La data de 20.03.2024, în timp ce se afla în locuinţa comună din mun. Bucureşti, sector 6, inculpatul şi-a sufocat şi strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat. Ulterior, inculpatul a apelat serviciul de urgenţă 112, sesizând faptul că mama sa era decedată. Echipajele de urgenţă sosite la faţa locului au constatat decesul victimei, iar autopsia medico-legală a relevat că moartea a fost violentă şi a fost produsă printr-un mecanism complex de sufocare/strangulare, care nu poate fi autoprovocat în nicio situaţie”, informează, vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Joi, a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva bărbatului în vârstă de 55 de ani. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *