Diverse

La nici 5 anişori, o fetiţă din Mioveni a căzut de la etaj a doua oară. Copila, care scăpase cu răni uşoare în 2021, este acum în comă şi a fost transferată la Bucureşti

O fetiţă în vârstă de aproape cinci ani a fost rănită extrem de grav, joi, după ce a căzut de etaj, dintr-un bloc din Mioveni. Copila, aflată în comă şi cu multiple traumatisme, a fost preluată de o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă şi apoi de un elicopter pentru a fi dusă la un spital din Bucureşti. Este pentru a doua oară când copilul cade de la etaj.

Incidentul a avut loc joi dimineaţă, într-un bloc din Mioveni, judeţul Argeş. Vecinii au auzit un zgomot puternic şi, când au ieşit, au văzut trupul copilei întins pe asfalt.

Fetiţa ar fi căzut de la etaj a doua oară

Acolo a fost trimisă iniţial o ambulanţă, iar apoi autospeciala SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Medicii din Argeş au decis transferul micuţei la un spital din Bucureşti.

”Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă intervine pentru a efectua transferul unei paciente cu vârsta de 4 ani, care prezintă politraumatisme, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la elicopterul SMURD”, au informat oficialii ISU Argeş.

Surse medicale au precizat că fetiţa se află în comă şi este sub supravegherea mamei care a lăsat-o singură.Este a doua oară când copilul cade de la etajul al doilea, au declarat pentru news.ro surse locale. Primul astfel de incident a avut loc în anul 2021, iar la acel moment starea copilei a fost mai puţin gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *