Diverse

Minte bolnavă! Imagini ireale, surprinse pe o stradă din Iași! O femeie a ținut un copil cu mâinile la spate și l-a pus să lingă un gard pe care erau scrise cuvinte obscene minute în șir

O femeie din județul Iași a fost protagonista unei scene de-a dreptul ireale. Aceasta a ținut un minor cu mâinile la spate și l-a pus să lingă un gard de lemn pe care erau scrise cuvinte obscene. Copilul a povestit ce a pățit, iar polițiștii au intrat pe fir

Uneori, mintea adulților se dovedește a fi încărcată de ură și poate fi de-a dreptul diabolică. O femeie din județul Iași a umilit un copil de doar 11 ani, punându-l să lingă un gard de lemn pe care erau scris cuvinte obscene. Totul s-a petrecut în urmă cu doi ani, pe data de 9 aprilie 2022. Atunci, Elena Manea a observat doi puști lângă un gard pe care erau scrise cuvinte urâte. Bănuind că minorii sunt vinovați, l-a ținut cu mâinile la spate pe puștiul de 11 ani și l-a pus să lingă gardul.

 

„În fapt, s-a reținut în rechizitoriu că la data de 09.03.2022, în timp ce se afla pe drumul public, inculpata i-a constrâns pe minorii în vârstă de 11 ani și în vârstă de 9 ani ă șteară cu limba un gard din lemn pe care erau inscripționate cuvinte obscene, persoanei vătămate fiindu-i ținute mâinile la spate în acest timp de către inculpată”, se arată în rechizitoriu.

Elena Manea, femeia ce a ținut de mâini un copil pe care l-a obligat să lingă un gard, a fost trimisă în judecată

Elena Manea, femeia care a umilit puștiul de 11 ani, a fost trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

„În acest sens, cu privire la această infracțiune, sub aspectul laturii obiective, instanța reține că elementul material al infracțiunii s-a realizat prin acțiunea de lipsire de libertate pentru câteva minute a persoanei vătămate prin ținerea mâinilor la spate, contrar voinţei acesteia. Infracţiunea a fost comisă în formă consumată, infracţiunea consumându-se exact în momentul când inculpata a lipsit de libertate pe persoana vătămată prin ţinerea mâinilor la spate. Instanţa reţine că această infracţiune a fost comisă de inculpată în condiţii ce atrag incidenţa unei agravante speciale a infracţiunii, fapta fiind sǎvârșitǎ asupra unui minor în condițiile art. 205 alin. 3 lit. b C.pen”, susțin magistrații din Iași.

A fost condamnată la închisoare cu suspendare

Trebuie precizat faptul că oamenii legii au adunat mai multe probe, inclusiv materiale video. Zilele trecute, magistrații de la Judecătoria Hârlău au condamnat-o la închisoare pe femeie.

„Condamna pe inculpata M.E, la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal în dauna persoanei vătămate minore O.P.A. În baza art. 91 alin. 1 lit. a-d C.pen., dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei stabilită prin prezenta sentință penală în sarcina inculpatei pe durata unei perioade de 3 ani, ce constituie termen de supraveghere pentru inculpată, conform art. 92 alin. 1 C.pen., şi care, potrivit art. 92 alin. 2 C.pen., se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri penale”, se arată în decizia judecătorilor.

Iată că femeia ce a ținut de mâini un copil pe care l-a obligat să lingă un gard a fost pedepsită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *