Diverse

Ți se face pielea de găină! Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al Andreei? Sora lui Mirel și o vecină au fost cele care au făcut descoperirea macabră: „Am crezut că doarme”

Femeia care a găsit trupul neînsuflețit al Andreei în apartamentul lui Mirel a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Ies la iveală noi detalii înfiorătoare despre cum Mirel Dragomir a ucis-o cu sânge rece pe Andreea, după ce i-a aplicat 30 de lovituri de cuțit. Una dintre vecine, alături de sora criminalului, au fost cele care au găsit trupul neînsuflețit al tinerei de doar 21 de ani. Iată ce a declarat vecina!

Persoana care a găsit trupul Andreei a făcut declarații

Andreea a fost ucisă în apartamentul părinților lui Mirel unde acesta ar fi locuit cu chirie, alături de sora tânărului.

În seara tragediei, sora criminalului a ajuns acasă îngrijorată pentru că nu putea să dea de fratele ei și de Andreea, astfel că a cerut ajutorul unei vecine. Ambele au căutat un instrument cu care să deschidă ușa de la dormit, ușă care era încuiată.

 

Cele două au avut un șoc atunci când în camera respectivă au găsit trupul neînsuflețit al tinerei de doar 21 de ani.

„O cunosc pe sora suspectului încă din clasa a 9-a, am fost colege la liceu şi după, colege la facultate.

VINERI, ORA 17:50 am primit un mesaj de la sora inculpatului.

Disperată, sora mi-a cerut un PATENT pentru că voia să deschidă uşa de la un dormitor. Sora era foarte panicată, deoarece acea uşă era niciodată închisă, iar fratele ei şi prietena acestuia nu răspund.

ORA 18:50 am ajuns la apartament. Când am intrat, SORA VORBEA CU PĂRINȚII EI LA TELEFON. Le spunea că nu reuşeşte să dea de fratele ei şi nici de iubita lui, Andreea. Am mers împreună la uşa dormitorului blocat, acolo unde am încercat CU O FOARFECĂ să deschidem uşa, dar nu am reuşit. La un moment dat, SORA A ADUS UN INSTRUMENT DE DESFĂCUT CAPACE şi cu el am reuşit să deschidem uşa”, se arată referatul procurorilor, potrivit Spynews.ro.

Cele două fete au crezut inițial că Andreea doarme

Cele două fete au deschis ușa și au văzut trupul neînsuflețit al Andreei pe pat, însă au crezut că doarme, având în vedere că becul era stins. Ulterior, sora lui Mirel s-a întors pentru a o întreba dacă știe ceva de fratele ei și atunci când a aprins lumina a avut parte șocul vieții ei.

„Becul era stins, am deschis uşa mai larg şi am văzut că pe pat e o persoană.

Am bănuit că doarme, ne-am speriat şi AM ÎNCHIS USA. Prietena mea a bănuit că e iubita fratelui său şi am vrut să o trezim să o întrebăm dacă ştie ceva de Mirel. Am deschis din nou uşa, am aprins becul şi am văzut-o. M-am speriat foarte rău, am ieşit din dormitor şi am sunat la 112. SORA I-A SUNAT PE PĂRINŢII EI”, mai scrie în referatul procurorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *