Diverse

Detalii tulburătoare despre ultimele clipe din viaţa Andreei. Studenta la Medicină a fost măcelărită de Mirel

Apar detalii înfiorătoare despre crima din Timişoara. Studenta la medicină a fost ucisă de iubitul ei cu o furie greu de explicat. Băiatul a lovit-o de zeci de ori, cu un cuţit. În timp ce fata a făcut tot ce a putut să se apere. Violenţa tănărului, şi el student la Medicină şi Teologie, i-a surprins şi pe anchetatori.

Urmele de sânge şi chiar de piele de sub unghii arată faptul că tânăra s-a zbătut până în ultima clipă pentru viaţa ei şi chiar a luptat cu agresorul.

Aproape decapitată de iubitul furibund

Nu a avut nicio şansă pentru că furia bărbatului a fost atât de mare încât i-a aplicat zeci de lovituri de cuţit, aproape toate la nivelul gâtului – 28 la număr – şi încă trei în torace, ultimele fiindu-i fatale confort raportului IML.

Până şi anchetatorii au fost îngroziţi când şi-au dat seama că tânăra era aproape decapitată.

Familia îndurerată o va ridica mâine de la IML şi va fi dusă în localitatea Padeş, acolo unde va fi condusă pe ultimul drum.

Între timp, iubtul ei student la Medicină şi Teologie şi-a petrecut noaptea în arest, acolo unde va sta cel puţin 30 de zile pentru că a fost arestat preventiv. Acesta a recunoscut ce a făcut în faţa anchetatorilor şi, chiar dacă apropiaţii îl descriu ca fiind extrem de liniştit, le-a spus procurorilor că şi-a ieşit din minţi atunci când a fost anunţat că va fi părăsit. Riscă acum până la 25 de ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *