Diverse

Un bărbat din Braşov s-a filmat live pe Facebook în timp ce îşi loveşte cu sălbăticie partenera. A fost reţinut de poliţişti

Caz şocant în judeţul Braşov! Un individ de 49 de ani din oraşul Codlea a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a lovit concubina, în timp ce făcea un live pe o reţea de socializare. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul din Codlea care şi-a bătut soţia „Live pe Facebook” a fost arestat. Acesta este recidivist. A mai executat 4 ani de închisoare pentru tentativă de agresiune sexuală asupra unui minor. A încercat să îşi violeze nepoata, el fiind uncghiul ei.

Bărbatul care a filmat toată scena era un chef în care s-a consumat mai mult alcool.

Acum este cercetat pentru violență în familie şi tulburarea ordinii si liniștii publice, pentru care ar putea primi de la an până la 12 ani şi 2 luni de închisoare şiu pentru tulburarea ordinii sş liniştii publice, pedeapsă de la 1 an si 6 luni la 7 ani si 6 luni.

Vă reamintim că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări într-un dosar penal, cu un bărbat bănuit în stare de reținere, după ce acesta și-ar fi agresat fizic concubina.

La data de 20 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea s-au sesizat din oficiu după ce au vizionat, în mediul online, un videoclip postat o platformă de socializare, în cuprinsul căruia au observat un bărbat care ar fi lovit de mai multe ori o femeie, adresându-i simultan și cuvinte și expresii jignitoare.

Clipul postat pe Facebook a fost şters între timp.

În urma celor constatate polițiștii au întreprins verificări care au dus la identificarea persoanele implicate, respectiv doi concubini, un bărbat de 49 ani și o femeie de 44 de ani, ambii din municipiul Codlea, județ Brașov.

Cercetările efectuate polițiștii au stabilit că la data de 15 martie a.c., pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, context în care femeia ar fi fost agresată de concubinul său, fiind lovită de mai multe ori de către acesta.

La data de 20 martie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  “violență în familie” și “tulburarea liniștii și a ordinii publice”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *