Diverse

„O bătea pe mama lui. Ce o mai bătea!” Un gălățean și-a înjunghiat mortal cumnatul, împins de datorii. Victima a căzut ca secerată, după o lovitură în piept

Datoriile şi lipsa banilor au dus la o crimă oribilă într-un apartament din Galaţi. Furios că ar putea fi nevoit să împartă pensia mamei cu rudele, un bărbat de 50 de ani şi-a înjunghiat cumnatul fără să stea pe gânduri. Atacul sângeros s-a întâmplat chiar sub ochii mamei şi a surorii criminalului. În zadar au încercat cele două femei să-l potolească. Victima a căzut ca secerată, după o lovitură în piept. Cuprins de remuşcări după ce şi-a dat seama ce a făcut, călăul a sunat la 112 şi i-a aşteptat pe poliţişti în faţa blocului. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Scandalurile erau la ordinea zilei în apartamentul familiei, iar printre vecini, bărbatul de 50 de ani era cunoscut pentru ieşirile violente. Deşi trăiau de pe o zi pe alta din pensia mamei, individul cheltuia şi ultimul ban pe alcool.

Vecin: Pe mama lui mereu o fugărea din casă. 

Vecin: Bea foarte mult, mereu era beat. Niciodată nu l-am văzut treaz. 

Vecin: El o bătea pe mama lui. Ce o mai bătea! Odată am scos-o din mâinile lui de pe hol de aici. 

Și vecinii se temeau de bărbat

Nici vecinii nu erau feriţi de furia bărbatului.

Vecin: Urca mereu pe scări, peste tot, se lua de femeile din bloc. 

Ieri, cumnatul agresorului venise în vizită pentru a cere nişte bani de la soacra sa. Asta a fost şi scânteia care a pornit conflictul. Iar de la ceartă până la crimă a fost un singur pas.

Adrian Obreja, reporter Observator: În apartamentul din spatele acestei uşi a avut loc cearta dintre cei doi bărbaţi, la final, unul dintre ei a murit înjunghiat.

Victima a căzut ca secerată

În zadar au încercat mama şi sora criminalului să îl oprească. Orbit de furie, individul nu a stat pe gânduri. Victima a căzut ca secerată. Imediat după ce şi-a a realizat ce a făcut, individul a decis să se predea. A ieşit în faţa blocului, apoi a sunat la 112. În câteva clipe locul a fost împânzit de criminalişti, iar bărbatul reţinut.

La audieri a ajuns şi familia criminalului. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei de puşcărie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *