Diverse

Radu, copilul de 2 ani dispărut de ieri intr-o padure din Botoşani, a fost găsit în viaţă. Primele imagini după ce a fost salvat de trei polițiști

Băieţelul de doi ani carea a dispărut în judeţul Botoşani a fost găsit în viață. Copil, care a fost căutat de peste 200 de persoane, a fost găsit de trei polițiști la circa trei kilometri de locul de unde plecase. El va fi dus la spital pentru investigaţii.

Radu, băieţelul de doi ani din judeţul Botoşani care era căutat de peste 200 de persoane după ce a fost dat dispărut în urmă cu o zi a fost găsit în viaţă, la circa trei kilometri de locul de unde plecase.  Reprezentanţii IPJ Botoşani au anunţat că băiatul va fi dus la spital pentru evaluarea stării de sănătate.

Potrivit primelor informații, micuțul era ud și desculț când a fost găsit de polițiști.

Radu Ayan a fost găsit în viață

“Ca urmare a mobilizării exemplare şi a eforturilor forţelor de ordine şi a întregii comunităţi, minorul a fost găsit în viaţă, la aproximativ trei kilometri de locul din care a plecat. Este preluat de poliţişti şi va fi transportat la o unitate spitalicească pentru analizarea stării de sănătate”, au anunţat poliţiştii.

Băiatul, în vârstă de doi ani, a fost dat dispărut duminică, în jurul orei 15.00, în comuna Tudora. El se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească.

Copilul a fost căutat de peste 200 de persoane

Duminică, la căutări au participat peste 100 de forţe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliţiei de Frontieră. De asemenea, au fost utilizate trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări.

Căutările au continuat şi pe parcusul nopţii de duminică spre luni. Luni, în zona în care se făceau căutările erau peste 200 de forţe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi voluntari. Astfel, structurilor MAI din Botoşani li s-au alăturat forţe de ordine din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Neamţ, Suceva, Iasi şi Bacău.

”Alături de poliţişti sunt folosiţi şase câini de căutare-salvare în mediul natural, un elicopter SMURD, un elicopter din cadrul IGAV şi un avion de mici dimensiuni, aparţinând voluntarilor”, arăta IPJ Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *