Diverse

Cum l-au găsit poliţiştii pe Radu Ayan, copilul de 2 ani dispărut în Botoşani. A stat o noapte întreagă singur, în pădure

Băieţelul de doi ani care a dispărut în judeţul Botoşani a fost găsit în viață. Radu Ayan, care a fost căutat de peste 200 de persoane, a fost găsit de trei polițiști la circa trei kilometri de locul de unde plecase. Micuţul era speriat, după ce a petrecut o noapte de unul singur în pădure, iar emoţia din glasul salvatorilor este grăitoare. Unul dintre poliţişti a povestit cum s-a petrecut totul, dar şi cum s-au simţit salvatorii când au auzit vocea copilului.

Băiețelul de 2 ani dispărut duminică din comuna Tudora, județul Botoșani, a fost găsit la 3 kilometri de locul din care a plecat. „Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, minorul a fost găsit în viață, la aproximativ 3 kilometri de locul din care a plecat”, anunță IPJ Botoșani.

Cum a fost găsit băieţelul de 2 ani, dispărut în Botoşani

  • Reporter: Unde l-aţi găsit pe micuţ?
  • Salvator: În pădurea de lângă schitul de călugări din Vorona, lângă un copac. Era obosit, dar totuşi a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus.
  • Reporter: Ce aţi simţit când l-aţi văzut?
  • Salvator: Emoţii, emoţii pe care le vedeţi în direct.
  • Reporter: Ce a strigat? Ce v-a zis?
  • Salvator: Nu striga neapărat ceva. Având în vedere că este foarte mic… I-am auzit vocea.
  • Reporter: Toată noaptea a stat în frig, în pădure?
  • Salvator: Da, copilul a stat toată noaptea în pădure. ]
  • Micuţul a fost preluat de polițiști și va fi dus la spital pentru analizarea stării de sănătate.

 

Copilașul de 2 ani era în vizită la o cunoștință, împreună cu familia, în comuna Tudora. La un moment dat a părăsit locuința și de atunci nu a mai fost găsit. Era căutat de atunci de forțe impresionante.

Radu Ayan era căutat de o zi, de sute de oameni

Băiatul, în vârstă de doi ani, a fost dat dispărut duminică, în jurul orei 15.00, în comuna Tudora. El se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească.

Duminică, la căutări au participat peste 100 de forţe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliţiei de Frontieră. De asemenea, au fost utilizate trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări.

Căutările au continuat şi pe parcusul nopţii de duminică spre luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *