Diverse

Gheorghe, mort în Italia la numai 26 de ani. „Te-ai stins în floarea tinereții, puiul tatei!”

Comunitatea din localitatea Montalto di Castro, provincia Viterbo, regiunea Lazio, se pregătește să-și ia adio de la Gheorghe Rusu, un tânăr român de doar 26 de ani, a cărui viață a fost răpusă prematur într-un tragic accident rutier.

Slujba funerară va avea loc luni, 18 martie 2024, de la ora 15:30, în biserica Santa Maria Assunta, marcând un moment de profundă tristețe pentru familie, prieteni și cunoștințe.

Gheorghe Rusu a fost lovit mortal de o camionetă în dimineața zilei de vineri, 15 martie 2024, în timp ce mergea pe jos pe șoseaua numită „Aurelia”, spre Tarquinia, informează Etruria News.

Accidentul a avut loc puțin după ora 06:00, în apropiere de hotelul „Ospite Inatteso” (fostul Magic), situat la kilometrul 107 în Montalto di Castro.

Procuratura din Civitavecchia, alertată imediat de carabinierii care au intervenit la locul accidentului, a deschis o anchetă penală pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei.

Nu a fost considerată necesară efectuarea autopsiei, decesul fiind clar rezultatul unor politraumatisme severe suferite în urma impactului.

Familia îndurerată a primit permisiunea de a organiza funeraliile după ce sâmbătă, 16 martie, a fost emis un aviz de înmormântare.

După ce a trăit o perioadă în Creta (Grecia), Gheorghe, originar din județul Neamț, s-a mutat la una dintre surorile sale, care locuiește de mult timp în Italia, stabilindu-se la Montalto di Castro.

Lucra pentru compania de construcții a cumnatului său și, în ziua fatidică, trebuia să susțină examenul pentru permisul de conducere.

Tânărul lasă în urmă o familie devastată de durere, pe mama sa, care locuiește în aceeași zonă, tatăl său din România, două surori rezidente în Italia, un frate emigrat în Germania și șase nepoți.

„Te-ai stins în floarea tinereții lăsându-mi în urmă o veșnică trisțe, Puiul tatei! D-zeu să te ierte, alături de îngeri!”, a scris tatăl său pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *