Diverse

Reglare de conturi în stil mafiot la Iași! Un tânăr a sărit dintr-un BMW cu o macetă în mână pentru că managerul unui supermarket s-a luat de varza fratelui său

Scene incredibile, petrecute la Iași. Un tânăr a fost condamnat la închisoare după ce a lovit oglinda unui autoturism cu o macetă și l-a amenințat pe șeful fratelui său. S-a ajuns în această situație de la o banală varză

Un individ a fost condamnat la închisoare după ce l-a amenințat pe șeful fratelui său. Întâmplarea, una de-a dreptul ridicolă, avea să se petreacă în vara anului trecut. Nicolaie Panțiru avea să fie contactat, pe data de 2 iulie 2023, de fratele său care lucra la un supermarket din Iași. Acesta i-a spus că șeful l-a certat pentru că a dezambalat o varză zgomotos și a deranjat clienții. Ulterior, Panțiru a mers împreună cu fratele său la supermarket pentru a-l căuta pe șef.

Cel din urmă l-a contactat pe bărbat și i-a spus că ar vrea să se întâlnească pentru a avea o discuție, însă acesta a refuzat, iar lucrurile nu au rămas așa. Panțiru i-a luat telefonul fratelui său și a început să-l amenințe pe șeful magazinului inclusiv cu moartea.

Reglare de conturi în stil mafiot, la Iași, din cauza unei verze

După ceva vreme, șeful magazinului a coborât în parcare, unde avea mașina. La un moment dat, dintr-un BMW a coborât Nicolaie Panțiru, însoțit de fratele său și alți doi indivizi. Panțiru avea o macetă în mână, iar după ce l-a amenințat pe șeful fratelui său, a lovit cu maceta oglinda autoturismului acestuia. Martorii incidentului au declarat că Panțiru i-ar fi spus, de mai multe ori, șefului magazinului că îl va tăia și că îl va omorî. Ulterior, polițiștii din Iași au fost informați despre tot acest incident și au deschis o anchetă. Aceștia au adunat mai multe probe, iar individul a ajuns în fața judecătorilor la scurt timp. Aceștia au decis ca Panțiru să fie condamnat la închisoare.

Pedeapsă cu închisoarea, drept răsplată

Astfel, judecătorii au decis ca acesta să fie condamnat la aproape un an de închisoare.

„Condamnă pe inculpatul la pedeapsa de 8 (opt) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare, în formă continuată (două acte materiale) (faptă din data de 02.07.2023). Interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, a dreptului de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi a dreptului de a comunica cu persoana pe o durată de 2 (doi) ani.

În temeiul art. 253 alin.(1) C.pen. cu aplicarea art.396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 9 (nouă) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere (faptă din data de 02.07.2023). În temeiul art. 38 alin. (2) coroborat cu art. 39 alin. (1) lit. b) Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 9 (nouă) luni închisoare, la care adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă stabilită, respectiv 2 luni şi 20 zile închisoare, urmând ca, în final, inculpatul ####### ######## să execute pedeapsa finală rezultantă 11 (unsprezece) luni şi 20 zile închisoare”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Iată că un bărbat a fost condamnat la închisoare după reglarea de conturi în stil mafiot de la Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *