Diverse

Tragedie cu 3 morți și 8 răniți, după un accident înfiorător pe un drum din Galați. A fost activat Planul roșu de intervenție

Tragedie, în această dimineață, pe un drum din județul Galați. Trei oameni au murit, iar alți opt au fost răniți, în urma unui teribil accident de circulație. Din primele informații, un microbuz s-a izbit violent cu un autoturism în localitatea Independenţa, fiind activat Planul roşu de intervenţie.

Trei persoane au murit, iar alte 8opt au suferit diverse traumatisme, în urma unui accident rutier între un microbuz şi un autoturism, produs luni în localitatea Independenţa, din judeţul Galaţi. A fost activat Planul roşu de intervenţie. La faţa locului au fost alocate următoarele resurse: o maşină de stingere, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu medic, un  echipaj SMURD  de prim ajutor, o autospecială pentru transport victime multiple, 1 elicopter SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Trafic blocat după accidentul din Galați

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism a avut loc pe DN 25 Galați-Tecuci. Traficul rutier în zonă este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului.

Se estimează reluarea normală a circulației după ora 8.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *