14 ani de închisoare pentru un bărbat care a abuzat 13 copii, ani la rând. Cea mai tânără victimă, o fetiţă de doar o lună

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, expert IT, a fost condamnat la 14 ani şi şase luni de închisoare, după ce a abuzat 13 copii, în perioada 2005-2019, în timp ce lucra ca babysitter, în oraşul Wermelskirchen din Germania, relatează dpa, potrivit Agerpres. Potrivit rechizitoriului, cea mai tânără victimă a bărbatului a fost un bebeluş de aproximativ o lună.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, expert IT, s-a prezentat părinţilor ca fiind babysitter pe platforme online şi apoi a intrat în contact cu victimele sale. În cele mai multe cazuri, agresorul şi-a filmat abuzurile. În timpul procesului la Tribunalul Regional din Köln, el şi-a mărturisit faptele pe care le-a descris ca fiind „abjecte”.

Bărbatul a fost acuzat de peste 120 de infracţiuni de abuzuri sexuale împotriva a 13 copii comise între 2005 şi 2019. Potrivit rechizitoriului, cea mai tânără victimă a fost o fetiţă în vârstă de aproximativ o lună.

Bărbatul a fost arestat de poliţie în decembrie 2021

Ca şi în cazul altor cazuri complexe de abuzuri în Germania în ultimii ani, dosarul a condus la numeroase alte investigaţii.

Bărbatul a fost arestat de poliţie în decembrie 2021 în locuinţa în care trăia alături de soţia sa în oraşul Wermelskirchen, la aproximativ 20 km nord-est de Köln.

În timpul procesului, un ofiţer a declarat că poliţia a vrut să aresteze suspectul în timp ce acesta se afla conectat la computer pentru a putea obţine înregistrările cu abuzurile comise de acesta şi alte filmări cu pornografie infantilă aflate în posesia sa. Bărbatul se afla în timpul unei videoconferinţe cu colegii săi în momentul în care a fost arestat de poliţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here