O femeie de 37 de ani a fost ucisă şi dezmembrată, după ce a zburat ca să-şi cunoască marea dragoste, cunoscut pe internet. Partenerul, acuzat că i-a vândut organele

O femeie din Mexic, care a zburat în Peru pentru a se întâlni cu un bărbat pe care l-a cunoscut online, a fost ucisă, dezmembrată și i s-au recoltat organele. Blanca Arellano, în vârstă de 51 de ani, a vrut să-l întâlnească pe Juan Pablo Jesus Villafuerte Pinto, în vârstă de 37 de ani, student la medicină umană și biotehnologie. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Cei doi s-au cunoscut pe o aplicație de jocuri și erau într-o relație online de câteva luni, așa că Blanca Arellano s-a urcat într-un avion pentru a-l întâlni, femeia fiind în căutarea iubirii. După ce a petrecut o săptămână cu Villafuerte și i-a spus nepoatei sale că s-a îndrăgostit de el, aceasta a dispărut, familia ei neputând să o mai contacteze vreodată.

Femeia a fost ucisă pentru a-i fi vândute organele

Rudele au devenit îngrijorate, după ce nu au mai ştiut nimic de soarta ei, timp de câteva zile. Nepoata victimei, Karla Arellano, reuşise să o contacteze înainte de dispariţie. Karla a povestit cum l-a contactat pe Villafuerte, pentru a-l întreba dacă a auzit de ea. Bărbatul i-a spus că mătușa ei s-a plictisit de el, deoarece nu îi poate oferi viața pe care și-o dorea. Acesta a adăugat că femeia a plecat înapoi în Mexic, notează Daily Mail.

Dar câteva zile mai târziu, pe 9 noiembrie, cele mai mari temeri ale familiei au fost confirmate. Un cap de femeie fără chip a fost găsit pe plajă, în apropierea locului în care locuia Villafuerte. Câteva ore mai târziu, autoritățile au găsit și un deget tăiat cu un inel de argint. Apoi, un trunchi fără organe a fost descoperit la capătul unui canal care se varsă în mare. Anchetatorii au aflat rapid că respectivul canal trece prin fața Universității Naționale Jose Faustino Sanchez Carrion, unde bărbatul este student.

Experții criminaliști au stabilit, de asemenea, că fața victimei a fost îndepărtată de o persoană cu experiență în utilizarea instrumentelor chirurgicale. În apartamentul lui Villafuerte fuseseră descoperite și urme de sânge. Se pare că ar fi postat, de asemenea, videoclipuri cu organele ei pe TikTok, la câteva zile după dispariție. Bărbatul neagă implicarea sa în crimă și rămâne în custodia poliției pe măsură ce ancheta continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here