Copilă de 9 ani din Alba, violată de iubitul mamei şi de prietenul acestuia, în repetate rânduri. Femeia a urmărit scenele cumplite

Situaţie halucinantă în Alba! O copilă de 9 ani a fost violată, în repetate rânduri, de partenerul mamei sale şi de un prieten al acestuia. Se pare că la unele dintre scene a asistat inclusiv mama ei. Atât femeia, cât şi cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv. Dosarul a fost deschis, după ce mama şi-a reclamat iubitul la Poliţie, susţinând că ar fi agresat-o pe ea şi ar fi violat-o pe fată.

„La data de 18 noiembrie 2022, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca şi ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată”, a transmis, joi, IPJ Alba.

Mama a fost martoră la scenele cumplite

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a reieşit că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe copilă şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama ar fi ştiut şi chiar ar fi asistat la unele dintre scenele îngrozitoare.

„Totodată, a rezultat că şi un alt bărbat, cunoştinţă a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârşit asupra minorei fapte de agresiune sexuală şi viol. Pentru obţinerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, poliţiştii din Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde au fost audiaţi, iar ulterior au fost reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului”, a mai precizat sursa citată.

Mama fetei a fost şi ea reţinută sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului. În cursul zilei de miercuri, cele 3 persoane reţinute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar judecătorul a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.  Ulterior, au fost duşi în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here