Clipe de coșmar pentru ieșeanca aflată în scaun cu rotile! Este terorizată de un bărbat: „Timp de 10 ani m-a șantajat cu niște poze intime!”

Ieșeanca aflată în scaun cu rotile, din comuna Hălăucești, este terorizată de un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în 1999. Aceștia au fost împreună foarte puțin timp, însă suficient pentru ca bărbatul să obțină poze indecente și să o părăsească ulterior. Acest lucru s-a și întâmplat, însă Ana Maria nu s-a lăsat doborâtă și a încercat să fie optimistă, trecând peste acest eveniment. Din păcate, fostul ei iubit a continuat conversațiile în care primea poze după bunul plac, însă trecea la șantaj, dacă lucrurile nu ieșeau așa cum își dorea

Ana Maria Dămoc are 43 de ani și de la 16 ani se află într-un scaun cu rotile, din cauza unui accident în care a fost implicată în copilărie. Femeia încearcă să fie optimistă, în ciuda greutăților la care este supusă de mic copil. Aceasta este victima unui bărbat care o șantajează de câțiva ani buni și mărturisește cu tărie că timp de 10 ani a acceptat să continue conversațiile cu el, din frica de a nu-i face publice pozele pe care i le-a trimis.

poza cu diferite conturi de facebook
Bărbatul, pe care l-a cunoscut în urmă cu mulți ani, o șantajează, umilește și o denigrează zilnic, făcându-i diferite conturi de facebook-uri

Ana Maria Dămoc se află în pragul disperării, pentru că este terorizată de un bărbat

o poza cu picioarele deformate ale Anei Maria
Femeia a început să caute și să investigheze și a găsit o soluție, pentru a putea să meargă din nou și să-și alunge o suferință, care i-a dictat sensul vieții de la 16 și până la 43 de ani, însă părinții ei nu sunt de acord

Ana Maria Dămoc este o ieșeancă ce avea planuri mari, însă viața i-a oferit o lecție dură și a trebuit să renunțe la visurile din copilărie. Cu toate acestea, femeia și-a descoperit o nouă pasiune, care i-a fost alinare în tot acest timp. Pe lângă suferința cauzată de accidentul de la vârsta de 12 ani, care a lăsat-o într-un scaun cu rotile pentru o viață întreagă, aceasta trece prin niște momente cumplite, cauzate de un bărbat pe care l-a cunoscut în 1999.

„Am început să vorbesc cu un băiat în 1999. Curând, mi-a zis că mă iubește și că își dorește să-i fiu soție. Am continuat să vorbim, până într-un punct, în care a obținut niște poze pe care și le dorea de la mine. După mi-a zis că nu vrea o soție handicapată, am aflat că vorbește cu altcineva și i-am dat «block» pe moment. Din răzbunare, am început să vorbesc și eu cu altcineva”, povestește cu tristețe Ana Maria Dămoc.

În tot acest timp, Ștefan Adian Cadariu, băiatul cu care a vorbit femeia, avea datele de logare și urmărea discuțiile ei.

„M-a pus să aleg, la un moment dat, când cunoscusem pe altcineva din Brăila. L-am ales pe acel băiat, dar obsesia lui Adi a continuat. Mă forța să port discuții intime cu ambii și-mi cerea diferite poze”, adaugă aceasta.

De frică să nu-i fie publicate pozele, femeia a acceptat să fie victima acestui bărbat, timp de 10 ani. Ulterior, cu ajutorul preotului din sat, a reușit să privească altfel lucrurile și să ia măsuri în privința lui.

„De teamă că va face publice pozele, am acceptat timp de 10 ani, însă părintele mi-a dat curaj să-l blochez și să-l dau la poliție”, destăinuie ieșeanca.

În ciuda tuturor eforturilor pe care femeia le-a făcut, individul continuă să o agaseze și să-i denigreze imaginea. Ștefan Adian Cadariu face diferite conturi pe rețeaua de socializare Facebook, cu numele ei și trimite pozele pe care le-a obținut de la ea mai multor persoane.

„Face conturi de Facebook cu numele meu, trimite pozele cu mine și vorbește prostii, ca și cum aș fi eu. L-am dat la poliție și la prima sesizare i s-a dat o amendă, dar degeaba. Și-a făcut un blog, în care mă înjosește. L-am căutat și au început șantajările și amenințările. Spune că am fost amanta tatălui său, dar eu nu-l cunosc”, mai spune Ana Maria.

Ana Maria Dămoc a făcut plângere împotriva bărbatului care o șantajează, iar reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) din Iași susțin că cercetările continuă în vederea stabilirii situației și aplicării măsurilor necesare.

,,La finalul anului 2021, femeia a depus o plângere la Postul de Poliție Hălăucești, prin care reclama că a fost șantajată de un bărbat, fapta având loc în anul 2019. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale”, declară Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

 o poza cu diferite conturi de facebook
Bărbatul i-a făcut multe conturi de Facebook false, prin care îi denigra imaginea și se dădea drept ea, trimițând poze indecente

Ieșeanca trăiește niște clipe de coșmar

o poza cu contul de facebook al barbatului
Acesta este facebook-ul, pe care a vorbit Ana Maria Dămoc cu bărbatul, care acum o agasează zilnic

Ana Maria Dămoc trăiește niște clipe de coșmar, deoarece a început să caute și să investigheze. A găsit o soluție pentru a putea să meargă din nou și să-și alunge o suferință care i-a dictat sensul vieții de la 16 și până la 43 de ani, însă părinții ei nu sunt de acord.

„Am găsit o soluție. Pot face o operație de corectare a picioarelor și este singura șansă pentru a-mi recăpăta mersul, însă, părinții mei nu sunt de acord și nu pot să îi conving. Ei spun că este târziu, că deja s-a agravat. Probabil se tem, dar nu-i înțeleg din multe privințe”, zice femeia, cu sufletul sfâșiat de durere.

Pe lângă faptul că îi este foarte grea deplasarea într-un scaun cu rotile, este vorba și de durerea accentuată a picioarelor, care îi macină sufletul. Cu toate că femeia încearcă să lupte singură, acest lucru nu-i reușește, pentru că boala de care suferă este foarte primejdioasă, atacându-i și sistemul nervos central.

Alături de ea este și preotul din sat, care a inițiat proiectul „Stop CyberBullying”, în urma strigătului de disperare al femeii ce, din cauza umilinței prin care a trecut, a rămas cu traume peste care nu poate trece decât cu ajutorul unui specialist. Acesta, împreună cu Asociația Umanitară Donații Pașcani, s-a oferit să îi găsească o mașină și să suporte costurile operației, însă acest lucru este în zadar, la acest moment, din cauza părinților ei.

„Părintele Costel Hroștea s-a oferit să găsească o mașină și să plătească tot ce trebuie pentru operație și pentru recuperare. Însă ajutorul lui este refuzat cu reticență de către părinții mei, iar boala evoluează”, menționează femeia care este terorizată de un bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here