Un bărbat și-ar fi agresat sexual fiul de doi ani și două luni, în Maramureș. Ce a povestit o vecină despre caz

Un bărbat din localitatea maramureşeană Sieni a fost arestat preventiv, fiind suspectat că şi-a agresat sexual fiul în vârstă de doi ani şi două luni.

Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce o femeie a sunat la 112 şi a povestit că în cartier mai multe persoane cunosc situaţia, fără ca vreuna să anunţe autorităţile.

„La data de 21 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Seini au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, pe strada Cărămidăriei din oraşul Seini, mai multe persoane cunosc faptul că un bărbat, de 30 de ani, şi-ar fi abuzat sexual fiul minor de doi ani şi două luni. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea de 19/20.11.2022, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-ar fi agresat sexual fiul de doi ani şi două luni, în timp ce se aflau în camera în care convieţuiesc”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Maramureş, citată de News.ro.

La locuinţa suspectului au mers poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Băieţelul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde a fost examinat de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Maramureş.

Iniţial, tatăl suspectat de abuz sexual a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare, care a admis propunerea de arestare preventivă formulată pe nunele său.

Poliţişti au sesizat şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului despre acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here