Moarte inexplicabilă pentru o adolescentă de 17 ani din Alba Iulia. Flavia, o sportivă de performanță, s-a prăbușit din senin în sala de fitness

Moarte inexplicabilă pentru Flavia, o sportivă de performanță din Alba Iulia. Adolescenta de 17 ani s-a prăbușit din senin în sala de fitness, unde făcea exerciții cu bara olimpică de 18 kilograme.

La un moment dat, în timpul efortului fizic, fetei i s-a făcut rău. Un bărbat care se afla și el în sală a dat alarma. Personalul sălii de fitness a intervenit de urgență, iar adolescentei i s-a acordat primul ajutor până la sosirea salvatorilor. Echipajul medical sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare la fața locului, însă fără succes. Inima Flaviei s-a oprit pentru totdeauna.

Moarte inexplicabilă

Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat de fapt. Flavia era o elevă silitoare, adora sportul și se pregătea să dea la o facultate în Cluj. A făcut înot de performanță până în clasa a VIII-a. A renunțat pentru că a vrut să se canalizeze pe învățătură. Recent, a luat testele fizice pentru admitere la liceul militar din Alba Iulia, de unde s-a transferat în clasa a zecea la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia.

Sâmbătă, în jurul orei 13:00, Flavia a mers la sala de fitness. A urcat la etaj și a început lucrul pe aparate. La un moment dat i s-a făcut rău din senin și s-a prăbușit. Poli’ia a demarat o anchetă și urmează să stabilească în ce împrejurări a murit tânăra.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre apropiați. Mesajele au curs pe rețelele de socializare. „O, Doamne, un copil de 17 ani”, „Off doamne,Dumnezeu sa o odihnească în pace și familiei multă putere”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace!Trist…Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, „DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PACAT AVEA VIATA INAINTE !!!Dumnezeu sa Le dea putere mare parintiilor pentru aceasta mare durere”, „Drum lin spre îngeri! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here