Bancomat aruncat în aer, în Constanţa lângă sediul Poliţiei. O echipă a SRI va preleva probe pentru a stabili tipul explozibilului folosit

E alertă de grad 0 în judeţul Constanţa, în comuna Castelu. Un bancomat montat în clădirea Primăriei şi lângă sediul Poliţiei a fost aruncat în aer.

UPDATE: Firele de la camerele de supraveghere din zonă ar fi fost tăiate înainte ca bancomatul să fie aruncat în aer. În urmă cu două săptămâni, persoane neidentificate au forţat bancomatul. Atunci, Poliţia Locală a anunţat Poliţia Naţională, dar nu a fost luată nicio măsură.

Potrivit primelor informaţii, incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 03:15. Nu se ştie deocamdată ce sumă a fost sustrasă, dar cercetările sunt în plină desfăşurare. Zona este împânzită de camere de supraveghere, astfel că misiunea poliţiştilor de a identifica făptaşul nu va fi una extrem de dificilă.

Conform primelor informaţi ar fi vorba despre o singură persoană care ar fi comis fapta. Zona a fost împânzită de poliţişti, trupe Antitero şi câini de urmă. La faţa locului este aşteaptă o echipă a SRI pentru a preleva probe şi pentru a stabili ce fel de explozibil s-a folosit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here