Cine e Robert, tânărul care și-a ucis în bătaie soția pentru că nu câştiga destul din videochat. A fugit deja în Italia

Autorităţile române caută în toată lumea un tânăr din Iaşi pe care îl acuză că şi-a ucis în bătaie soţia, pentru că nu câştiga destul din videochat.

Din această cauză, spun procurorii, a bătut-o atât de rău timp de 6 ani încât într-un final a intrat în comă şi şi-a dat suflarea.

Extrem de grav este că principalul suspect a profitat de faptul că ancheta s-a întins pe mai multe luni şi a reuşit să fugă din ţară. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Robert a fost dat în urmărire internațională după ce pe numele lui a fost emis – în lipsă – un mandat de arestare preventivă pentru omor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au ajuns la concluzia că individul în vârstă de 30 de ani și-a bătut atât de rău soția încât nenumăratele răni i-au provocat în final moartea. Ar fi fost nervos, spun anchetatorii, că femeia nu câştiga destul din videochat.

 

Între timp bărbatul ar fi părăsit România cu destinația Italia. L-a luat cu el şi pe băieţelul lor de 9 ani.

Rudele și cunoscuții spun că individul nu muncea și era împătimit al jocurilor de noroc.

Deşi agresiunile s-au ţinut lanţ, victima, în vârstă de 30 de ani, nu a depus plângeri la Poliţie. O singură dată, în 2019, a cerut ajutor şi a fost cazată într-un centru destinat victimelor violenţei domestice.

Dacă va fi găsit şi adus în ţară, cel mai probabil, băiatul rămas fără mamă, va ajunge în grija statului.

Tatăl său riscă cel puțin 20 de ani de detenţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here