George Simion a dezvăluit cum pot intra românii la nunta lui! Sunt așteptați peste 10.000 de invitați: „Cum se procedează la toate evenimentele”

În urmă cu aproximativ două luni, George Simion anunța în mediul online că pe 27 august se va căsători, afirmând totodată că toți românii sunt invitați la eveniment.

Potrivit informațiilor oferite în presă, este posibil ca peste 10.000 de persoane să participe la nunta care va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară! Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți. Invit toți românii. O să fie mai românește, o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă. O să avem proțap, mici, vin de Drăgășani. Mulți artiști au acceptat să cânte. Spre exemplu, Carmen Șerban, Theo Rose, Ionel Tudorache, Taraful de la Vărbilău. Invitații trebuie să se prezinte îmbrăcați cât mai relaxat. Fără costume, fără tocuri. Doar cu cămașă tradițională, aceasta e singura noastră rugăminte. Cea mai mare bucurie pentru mine e să vină, nu să îmi dea vreun dar. Îmi doresc doar să vină toată lumea în cămașă populară. Cel mai mare dar e ca toată lumea să vină, să fie alături de mine și viitoarea mea soție”, spunea George Simion, la acea vreme.

Acum, George Simion a venit cu noi informații și a dezvăluit cum pot participa românii la nunta lui: „Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here