Obsedat sexual pe rețelele de socializare! Plătește pentru poze cu copii și femei frumoase care ucid animale. Fantezia lui: tocurile cui

O femeie din Iași s-a trezit cu o cerință ciudată de la un obsedat sexual de pe rețelele de socializare. Acesta i-a oferit o sumă de bani în schimbul unor filmulețe în care ea calcă pe animale mici. Obsedatul sexual a cerut, de asemenea, poze cu copii minori

O femeie din Iași a dat alarma cu privire la cerințele primite de la un obsedat sexual de pe rețelele de socializare. Acesta alege la întâmplare femei cărora le scrie și se prezintă ca fiind mamă a doi copii minori. Psihiatrii susțin că acest tip de comportament este asociat unor boli mintale provenite în urma unor traume din timpul copilăriei.

Obsedatul sexual de pe rețelele de socializare acționează la întâmplare

Felicia Cogean este femeia care a primit mesaje de la un anume Fabian Andrei. Deși numele contului de socializare este de bărbat, prin mesaje persoana se recomandă a fi mama unor copii minori, de 11 și 8 ani. Imediat ce personajul vizat răspunde la mesaj, acesta vine direct cu propunerea de a da bani pentru filmulețe. Persoana i-a cerut, de asemenea, poze cu copii în diferite ipostaze.

„M-am trezit cu cerere de prietenie, imediat după mi-a scris. Eu nu am acceptat nimic, nu am nevoie de nimic, dar l-am lăsat să văd până unde poate ajunge. Nu aș putea vreodată să accept așa ceva, eu dau păianjenul afară din casă, că nu vreau să îl omor, dar să omor animale…”, povestește Felicia Cogean, femeia vizată de obsedatul sexual.

Femeia a expus persoana care a lansat aceste cerințe în mesaje și a atenționat mamele care au o situație materială mai modestă ca să nu pice în capcană. Aceasta consideră că este un pericol real și că persoana în cauză poate fi un pedofil sau chiar un criminal.

Psihiatrii explică acest fenomen ca fiind asociat anumitor afecțiuni grave

Persoanele care cer astfel de imagini, în care anumite vietăți sunt lovite, sunt excitate de durerea animalului. Acest tip de plăcere sexuală este încadrată ca fiind un „fetiș”, dar, spre deosebire de cele des întâlnite, acestea sunt considerate afecțiuni mintale.

„Parafiliile sunt comportamente sexuale anormale sau impulsuri (fantezii sau dorințe sexuale intense), acestea putând implica utilizarea de obiecte neobișnuite, situații sau activități care nu sunt considerate excitante pentru majoritatea indivizilor. Câteva tipuri de parafilii sunt fetișismul, exhibiționismul, voyerismul, pedofilia, masochismul, sadismul, fetișism transvestic sau froteurismul. Cauzele parafiliilor nu sunt pe deplin elucidate, însă traumele sexuale din copilărie ar reprezenta principalul factor declanșator. Persoana în cauză are dificultăți de relaționare și socializare atât în plan personal, cât și sexual cu alte persoane din jurul său. Evaluarea statusului hormonal al individului poate evidenția necesitatea introducerii medicației hormonale. Stabilirea de către specialist a diagnosticului psihiatric conduce la o schemă terapeutică individualizată. Psihoterapia, în special terapia comportamentală, reprezintă punctul de sprijin în tratamentul acestor afecțiuni asociate cu medicație psihiatrică specifică”, explică dr. Raluca Prepeliță, medic primar psihiatru.

Cu toate că, din punct de vedere științific, aceste persoane nu constituie un pericol public, este indicat să se evite satisfacerea acestor fetișuri deplasate. O femeie din Iași a fost abordată de acest tip de obsedat sexual pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here