Puştiul născut în satul Icoana din judeţul Olt a fost considerat „cel mai puternic copil din lume”. Nimeni nu îl mai recunoaşte după ce ar fi avut grave probleme medicale

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule” după ce a împlinit 18 ani. Giuliano Stroe a şocat România cu înfăţişarea sa şi a intrat în Cartea Recordurilor încă de când avea patru ani. Era considerat atunci cel mai puternic copil din lume.

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea. La 2 ani arăta deja ca un culturist.

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani

Supranumit „Micul Hercule” tocmai a devenit major şi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Imaginile postate de el pe reţelele sociale sunt totuşi surprinzătoare. A devenit de nerecunoscut!

 

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Totuşi, „Micul Hercule” are acum o altă pasiune. Practică boxul, alături de fratele său. De altfel, tatăl lui Giuliano Stroe a înfiinţat propriul cub. Puştiul care a împlinit 18 ani urcă în ring la „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here