O mamă și-a ucis fetița de 12 ani și gemenii de 8, ajutată de fiul adolescent. Tânăra a recunoscut crima în fața poliției

O fetiță de 12 ani și frații ei gemeni au avut parte de un sfârșit înfiorător, uciși de propria lor mamă. Tânăra din Los Angeles, în vârstă de 38 de ani, a recunoscut că și-a omorât trei din cei șapte copii, ajutată de fiul adolescent.

Potrivit New York Post, Angela Flores a fost arestată duminică seara și dusă la închisoarea din LA County, cauțiunea fiind stabilită la 6 milioane de dolari.

Femeia a mărturisit că și-a ucis fiica Natalie, de 12 ani, și gemenii Nathan și Kevin, în vârstă de 8 ani. Polițiștii l-au arestat și pe fiul de 16 ani, bănuit că ar fi fost complice la crime. Adolescentul a fost arestat și transferat la Sylmar Juvenile Hall, un penitenciar pentru minori, anunță poliția.

Mama criminală a aprins lumânări în curtea vecinului

Cu o zi înainte de descopeirea crimelor, cartierul din West Hills fusese trezit în miez de noapte de țipetele femeii. Flores a fost văzută rătăcind în curtea unui vecin, în timp ce aprindea lumânări și striga că familia o abuzează. Paramedicii au ajuns acolo la miezul nopții, iar când au încercat să o pună pe o targă, tânăra a vrut să se elibereze și întreba unde este Biblia ei.

A doua zi de dimineață, poliția a primit un apel la 911 despre un incident în cartier. În jurul orei 7.40, agenții au răspuns la o sesizare privind un atac cu o armă mortală. Au mers la adresă, unde i-au găsit fără suflare pe cei trei copii. Micuții au fost declarați morți la fața locului.

 

Surse din poliție spun că micuții păreau să fi murit sâmbătă, cu o zi înainte de descoperirea macabră.

Potrivit profilului ei de Facebook, Angela Flores locuia în zona Kansas City, unde lucra ca agent imobiliar. De trei luni se mutase în California. Vecinii au relatat că familia părea liniștită. Nimic nu prefigura o astfel de tragedie.

Cauza morții lor nu a fost dezvăluită încă. Ceilalți trei copii ai lui Flores trăiesc împreună cu tatăl lor și nu au fost răniți. „Moartea acestor trei copii este cu adevărat îngrozitoare și tragică. În calitate de părinte și bunic, le transmit sincere condoleanțe oamenilor care îi iubesc”, a declarat procurorul districtual din Los Angeles, George Gascon.

Ancheta autorităților contină în acest caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here