VIDEO șocant. Un bărbat conduce mașina în România ținând un bebeluș pe volan și ascultând manele

O înregistrare video șocantă – în care un român conduce un autoturism ținând un bebeluș pe volan – a fost postată pe TikTok, după care a fost ștearsă, în urma reacțiilor de revoltă.

 

În aceste imagini se vede cum bărbatul ţine bebeluşul în mâini şi îl apropie de volan, iar, în tot acest timp, mașina rulează fără ca șoferul să ţină ambele mâini pe volan, aşa cum cere legea.

Se pare că bărbatul se afla în trafic, pe un pod, şi conducea pe un drum naţional, ascultând manele în mașină.

În baza imaginilor furnizate de Ştirile PRO TV, poliţiştii au reuşit să îl identifice şi l-au chemat pe bărbat la audieri.

Potrivit legii, copiii mai mici de trei ani nu pot fi transportaţi în maşină dacă aceasta nu este echipată cu sisteme de siguranţă. Excepţie fac vehiculele destinate transportului public sau taxiurile.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă contravențională, însă, potrivit unor surse, polițiștii vor să sesizeze și Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului, astfel că acesta riscă și un dosar penal pentru că a pus în pericol viața bebelușului.

Conform surselor citate, bărbatul ar fi chiar tatăl copilului, iar înregistrarea VIDEO a fost realizată de mama micuțului.

Din păcate, numai în 2021, 63 de copii din România, pasageri în maşini, au murit în accidente auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here