Soldatul rus căruia soţia i-a dat voie să violeze ucrainence a fost luat prizonier

Soldatul rus care a fost interceptat de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) în timp ce vorbea cu soţia sa care îl sfătuia să violeze ucrainence a fost luat prizonier lângă Izium, relatează Ziare.com.

Anunţul a fost făcut de Ilia Ponomorev, fost deputat al Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, într-o postare pe Facebook:

“Soldatul armatei ruse din Crimeea căruia soţia sa i-a recomandat să se protejeze dacă violează femei ucrainene a fost luat prizonier de Forţele Armate ale Ucrainei lângă Izium”.

Potrivit sursei citate, Roman Boikovski, 27 de ani, este un fost recrut al Gărzii Ruse, apoi soldat al Regimentului 108 de asalt aeropurtat de gardă, care a participat la anexarea Crimeei. Recent, acesta se mutase alături de familie în peninsula anexată.

Boikovski a ajuns cunoscut după ce o interceptare a unei convorbiri avute cu soţia sa, Olga, a fost făcută publică de SBU. Din discuţia respectivă a reieşit că femeia ar cunoaşte abuzurile comise de soldaţii ruşi asupra ucrainenilor.

“Hai, violează femei ucrainene, dar nu-mi spune. Ai înţeles? Principalul lucru este să te protejezi”, i-a spus femeia soţului ei.

Totodată, într-o conversaţie cu jurnaliştii, Olga a susţinut că soţul său ar fi fost rănit şi a fost tratat la Sevastopol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here