BREAKING NEWS! Putin amenință cu un „răspuns fulgerător” pentru cei care intervin în Ucraina

Președintele rus, Vladimir Putin, a avertizat, miercuri, că orice țară care încearcă să interfereze în Ucraina se va confrunta cu un răspuns rapid din partea Rusiei.

Practic, Putin promite un „răspuns fulgerător” celor care „doresc să se amestece în situația din Ucraina prin crearea unei amenințări strategice”. Avertismentul a venit de la președintele rus, Vladimir Putin, care a vorbit în fața parlamentarilor. „Toate deciziile cu privire la loviturile de răspuns pe care Rusia le va lansa în cazul unei amenințări la adresa securității sale strategice au fost luate”, a adăugat președintele rus, după cum a raportat agenția guvernamentală Ria Novosti, citată de Today.it.

Președintele rus a subliniat că “Rusia, în cazul unei amenințări la adresa sa, va folosi ca răspuns mijloace pe care adversarii săi nu le au încă”, conform canalului de Telegram al agenției de presă de stat din Rusia, TASS, considerată o portavoce a propagandei de la Kremlin.

 

Vladimir Putin a mai spus, miercuri, că Ucraina a fost împinsă din exterior într-o ciocnire directă cu Rusia. “Ucraina a fost făcută pur și simplu un consumabil în lupta împotriva Rusiei” a spus președintele Federației Ruse, conform canalului de Telegram al  agenției de presă de stat din Rusia, TASS, considerată o portavoce a propagandei de la Kremlin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here