Fetiţă de 10 ani, găsită moartă lângă o potecă. Copila a dispărut fără urmă, după ce a mers în vizită la casa mătușii

Poliția din Wisconsin a lansat o operaţiune vastă de căutare, după ce o fetiță de 10 ani, care era dată dispărută de duminică seara, a fost găsită moartă pe o potecă. Cadavrul lui Lily Peters a fost găsit luni dimineață lângă Cascada Chippewa, la nord-est de Eau Claire, aproape de casa unei mătuși pe care o vizitase atunci când a dispărut.

Tatăl fetei a raportat-o ​​drept dispărută în jurul orei 21:00, duminică seara, când fetiţa nu a mai apărut acasă. Familia locuia la mică distanță de mătușa ei. Copila era elevă în clasa a patra la Parkview Elementary, notează Daily Mail.

Copila a dispărut fără urmă după ce a mers în vizită la casa mătușii

Luni după-amiază, șeful poliției din Chippewa Falls, Matt Kelm, a confirmat că dispariția fetei a fost investigată ca o omucidere. Kelm a îndemnat publicul să rămână vigilent, având în vedere că nu există nici măcar un suspect. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar oamenii legii urmează să analizeze mai multe piste.

Poliția din Chippewa Falls a chemat mai mulţi agenți pentru a ajuta la căutare, inclusiv echipele K9 și operatorii de drone. Șeriful a spus că găsirea lui Lily și circumstanțele din spatele morții ei au fost dificile pentru toți cei implicați.

Imediat după tragedie a fost redactată o scrisoare în legătură cu mersul la şcoală şi trimisă apoi familiilor acasă, recomandând ca copiii ”să fie preluați și lăsați de membrii familiei sau de prietenii de încredere”. ”De asemenea, credem că părinții ar trebui să fie cei care să împărtășească și să se angajeze în discuții cu copiii lor despre acest eveniment tragic. Cu toate acestea, știm că unii dintre elevii noștri pot fi afectați.” 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here