Un tânăr din Iași se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită! A rămas fără mașină după ce mecanicul s-a spânzurat. ”Nu știu dacă există rezolvare pentru așa ceva”

Un tânăr din Iași a ajuns într-o situație nemaiîntâlnită după ce a rămas fără mașină, deoarece mecanicul s-a spânzurat. Emanuel Roca și-a lăsat autovehiculul pe mâna unui necunoscut, iar acesta ar fi vândut-o, iar mai apoi s-a spânzurat. Băiatul caută o soluție prin care să își recapete mașina

Emanuel Roca, un tânăr din Iași, a rămas fără mașină după ce a lăsat-o pe mâna unui mecanic pe care l-a descoperit pe o pagină de Facebook. Acesta l-a contactat pe mecanic, care avea un service auto improvizat acasă. Bărbatul a venit și i-a luat mașina stricată de acasă cu o platformă, însă nici habar nu avea ce urma să se întâmple peste câteva zile și că va rămâne fără autovehicul.

”Am făcut o postare publică pe mai multe grupuri de Facebook, deoarece este o situație ciudată, pe care oricui i-am povestit-o, nu mă crede. Totul a început în urmă cu ceva timp, când am găsit la o postare un comentariu de la un mecanic din Iași, pe nume Marius Bursuc. Își postase acolo și numărul de telefon și spunea că este mecanic și că lucrează singur acasă. Repara mașini, le vindea, nu știu exact cu ce se ocupa. Scria mai multe acolo. Am luat legătura cu el și i-am explicat ce probleme are mașina și mi-a spus ce e de făcut, că o să vină el să o ia cu platformă. Totul a fost bine până când situația s-a schimbat total și nici nu îmi vine să cred că e așa. Era un bărbat de aproximativ 38-40 de ani și avea aproape 1.80 metri înălțime”, a declarat Emanuel Roca, ieșeanul păgubit.

Un tânăr din Iași trece printr-o situație nemaiîntâlnită după ce mecanicul s-a spânzurat

Acum, tânărul ieșean care a rămas fără mașină, deoarece mecanicul pe care l-a cunoscut pe internet ar fi vândut-o, iar mai apoi s-a spânzurat, caută soluții. Trebuie precizat faptul că nu se cunosc circumstanțele prin care a vândut o mașină pe care nu o deținea. Soția mecanicului a fost contactată de tânăr, iar aceasta i-ar fi spus că soțul ei a murit, că s-a spânzurat, iar mașina lui este vândută.

”A venit la mine, a luat mașina și a rămas să vorbim după ce o rezolvă sau dacă mai poate face ceva. Au trecut câteva zile și nu m-a mai căutat, am zis să mai aștept, că durează, însă tot nimic. Am sunat eu zilele trecute să văd în ce stadiu e mașina, cât mai durează și să discut cu el. Am sunat la numărul la care am sunat și prima dată, numărul de pe facebook și mi-a răspuns o femei. Era soția lui, care mi-a spus că soțul ei s-a spânzurat. Am rămas șocat când am auzit, nu mai înțelegeam nimic. Când i-am explicat situația și am întrebat-o de mașină mi-a zis că mașina e vândută. Ea știa că mașina aceea o cumpărase de la cineva și a vândut-o. Eu am rămas fără mașină, mecanicul a murit. Întrebarea mea a fost, în situația asta, «ce rezolvare există, dacă există?»”, a precizat Emanuel Roca, ieșeanul păgubit.

Emanuel Roca caută o soluție pentru situația sa nemaiîntâlnită

Emanuel Roca a precizat faptul că mașina pe care a lăsat-o la reparat nu era una extrem de scumpă, ci una veche, defectă, dar voia să o repare. Însă i se pare că ceea ce i s-a întâmplat lui este fără rezolvare, chiar dacă ar vrea să își recupereze autovehiculul.

”Mașina nu era una foarte scumpă, pot trăi cu pierderea asta, doar că situația în care am ajuns este una destul de ciudată. Pare incredibil ce s-a întâmplat. Toți prietenii care m-au crezut, m-au sfătuit să iau totuși legătura cu Poliția și asta am și făcut, pentru a mă informa măcar ce aș putea face. Nu pot și nici nu vreau să dau vina pe săraca femeie, care acum trece prin ce trece. Mi-a spus să depun o plângere, însă aș vrea mai întâi să vorbesc cu femeia, să văd la ce înțelegere putem ajunge. Nu am mai reușit să vorbesc cu ea de când mi-a spus ce s-a întâmplat”, a încheiat Emanuel Roca, ieșeanul păgubit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here