O mamă şi doi copii, drogaţi, sufocaţi şi înjunghiaţi până la moarte. Tatăl, principalul suspect, credea că lumea se sfârşeşte

Un terapeut fizic și-ar fi înjunghiat cei doi copii în casa lor din Florida, după ce aceștia erau deja morți. De asemenea, bărbatul şi-ar fi înjunghiat mortal şi soţia, potrivit datelor prezentate în timpul procesului.

Anthony Todt i-ar fi înjunghiat pe Alek, de 13 ani, și pe Tyler, de 11 ani, în abdomen, după ce i-a sufocat, se arată în rechizitoriu. Incidentul a avut loc în Florida. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, s-a prezentat în faţa juraţilor pentru a doua oară şi are patru capete de acuzare de crimă de gradul întâi și o acuzație de cruzime împotriva animalelor. Mai exact, acesta este acuzat că și-a ucis soția, Megan, în vârstă de 42 de ani, pe cei doi copii, dar și pe câinele Breezy, deoarece credea că lumea se sfârșește.

Anchetatorii iau în calcul şi un pact de tip crimă-sinucidere

Victimele ar fi fost drogate, sufocate, înjunghiate și lăsate să putrezească timp de două săptămâni în casa lor de lângă Disney World. Todt a pledat nevinovat. Conform medicului legist, rănile prin înjunghiere le-ar fi fost provocate copiilor când aceştia erau deja morţi. Se pare că niciuna dintre lovituri nu a atins organele vitale. Dar instanța a auzit că cele două răni prin înjunghiere provocate lui Megan i-au provocat hemoragia.

Polițiștii au găsit cadavrele în stare de descompunere când au mers să-l aresteze pe Todt pentru acuzații de fraudă în asigurări legate de afacerea sa de kinetoterapie. Ei au fost alertați pentru prima dată despre dispariția familiei imediat după Crăciunul din 2019. Presupusul criminal a lucrat în Connecticut, dar și-a petrecut weekendurile în Florida cu familia sa. Procurorii au declarat ieri că crima a fost comisă după ce Todt și Megan au încheiat un fel de pact crimă-sinucidere, înainte de ceea ce credeau că este o apocalipsă iminentă.

Iniţial, bărbatul le-a spus anchetatorior că este vinovat de moartea familiei sale, dar la șase luni după ce a mărturisit, Todt a susținut că soția lui era responsabilă pentru tot. S-a mai dezvăluit faptul că victimele au fost găsite înfăşurate în covoare. Procesul continuă, notează Daily Mail.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here