„Adio, înger minunat!” Paul Alexandru, un tânăr de 17 ani, a murit după ce a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Câmpina de o șoferiță începătoare

Avea toată viața înainte, însă un accident stupid a făcut ca inima lui să se oprească definitiv la doar 17 ani. Paul Alexandru era elev în clasa a XI-a C la Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

În seara fatală de joi, adolescentul se întorcea din București, unde participase la Ziua Porților Deschise de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din Capitală. Era în drum spre casă, când pe o trecere de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier a fost spulberat de o șoferiță începătoare de doar 22 de ani, care nu a oprit și l-a lovit în plin.

În urma impactului, Paul Alexandru a murit pe loc. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet printre cei care l-au cunoscut, dar și pentru localnici care semnealează multe probleme din oraș care conduc la astfel de tragedii, precum iluminatul public sau nefuncționarea semafoarelor.

Lacrimi pentru Paul, adolescentul spulberat pe trecerea de pietoni

 

”Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un eveniment rutier produs pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Din primele date, un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 22 de ani, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 17 ani, care se afla în traversarea străzii. Din nefericire, în urma impactului, minorul a decedat. Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ. Polițiștii orașului Câmpina efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis poliția.

Tânăra de 22 de ani care a provocat accidentul își luase permisul în luna decembrie a anului trecut. Locul tragediei a fost umplut de flori și lumânări. La fel și banca unde stătea Paul de la liceul pe care îl urma. „Un copil atât de bun, un copil excepțional”, spune plângând dirigintele lui Paul, profesorul Adrian Popescu, potrivit campinatv.ro.

Mesajele au curs pe rețelele de socializare pentru tânăr: „Am trecut aseara intamplator chear pe langa locul tragedie….mare durere…..Drum lin catre ingeri si Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!”, „Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Condoleante familiei!”, „Un tanar artist plin de vise acum s-a transformat intr-un inger! Nu am cuvinte sa mi exprim tristetea. Te stiu de cand erai mic, ne jucam rareori in parc si admiram cat de frumoasa era familia ta. Acum esti un inger care a plecat mult prea devreme de langa noi, de langa ai tai! Vei ramane in inimile noastre pentru totdeauna! Adio inger minunat, drum lin!”, „Drum lin către veșnicie,inger tânăr”, „Tristete, durere imensa !!! Cuvintele par inutile pentru a exprima tot ceea ce simtim!”, „Of, Doamne, ce tragedie! Dumnezeu sa odihneasca in pace acest copil nevinovat si sa dea putere familiei indurerate!”, „Dumnezeu sa te aseze cu ingerii,dragul nostru Alex!Probabil il vei intalni si pe bunicul care te iubea atat de mult!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here