„N-am încetat să-l rog pe Bunul Dumnezeu să-mi dea mie suferinţa ei”. O mamă din Constanţa, disperată să îşi salveze fiica bolnavă

Aveau o viaţă minunată, până când o veste cumplită a tulburat liniştea familiei. Ana Maria, o fetiţă de doar 11 ani, a fost diagnosticată cu cancer. De atunci, pentru familie a început o luptă contracronometrul pentru viaţa copilei.

În luna decembrie, fata a primit cumplita veste, în urma unui RMN pe care Ana-Maria îl făcuse din cauza unor dureri de cap și de burtă. Fata nu se mai putea concentra la școală și dezvoltase și incontinență urinară.

În România, fetiţei nu i s-a dat nicio şansă, dar în Turcia, medicii au spus că există o urmă de speranţă. Ana Maria a fost operată, însă starea Anei s-a înrăutăţit, iar acum se află în secţia ATI.

„Şi eu te iubesc, mami!”

Mama Anei a postat un mesaj dureros pe pagina ei de Facebook, potrivit Dobrogea TV: „Si eu te iubesc, mami!” A trecut O LUNA de cand copilul meu nu mi a spus ,,mami”!! O luna in care am plans si m am rugat, cat n am facut o toata viata…O luna in care n am incetat sa-l rog pe Bunul Dumnezeu sa mi dea mie suferinta ei si sa o vad pe ea sanatoasa din nou…O luna in care am adormit langa fetita mea, fara ca ea sa mi mangaie obrazul, asa cum adoarme mereu langa mine de la un anisor…Prea multa suferinta, in nici doua luni, pentru copilul meu perfect!!! Prea multa….Aproape 11 ani am auzit zilnic, de zeci de ori pe zi, „mami”:

„-Buna, mami! Ce faci?

-Mami, mi e foame!

-Mami, pot sa iau ceva dulce?

-Te iubesc, mami!

-Mami, azi mergem la bunica?

-Mami, ma ajuti?

-Te iubesc, mami!

-Mami, hai sa dansam!

-Mami, pot sa ies si eu afara?

-Te iubesc, mami!

-Mami, pot sa dorm la mamaia in seara asta? Te rooog!!

-Noapte buna, mami!

-Si eu te iubesc, mami!

Orice mama, indiferent de varsta ei, ar trebui sa auda MĂCAR o data pe zi: „Buna, mami! Ce faci?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here