Un român din Marea Britanie, a atacat o femeie și a lăsat-o să moară, dezbrăcată, în tufișuri. Momentul a fost filmat VIDEO

Un român din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a urmărit o femeie ce cobora dintr-un autobuz londonez, a atacat-o și a lăsat-o să moară, dezbrăcată, într-un tufiș.

Valentin Lazăr a atacat-o pe Maria Rawlings, 45 de ani, cu o bâtă de lemn în care erau încorporate cuie și un cuțit, înainte de a o lăsa fără haine într-un tufiș, în mai 2021.

Tânărul român în vârstă de 21 de ani a recunoscut crima, iar avocatul acestuia a transmis că nu poate oferi o explicație pentru atac.

 

Adresându-se lui Valentin Lazăr, tatăl femeii a spus: „Cele 15 minute ale tale de furie față de o bunică lipsită de apărare mi-au cauzat mie și familiei mele o viață plină de durere”.

Valentin Lazăr a fost condamnat la închisoare pe viață, cu o pedeapsă minimă de 23 de ani și 6 luni, potrivit dailymail.co.uk.

Maria Rawlings mersese la spital pentru că suferea de durere de cap, după ce se lovise în seara zilei de 3 mai. Aceasta a plecat de la unitatea medicală fără a fi văzută, s-a urcat într-un autobuz, loc în care s-a intersectat cu Valentin Lazăr.

Maria, mama a doi copii, locuia alături de fiica ei în Witham, Essex, și a coborat la capătul liniei, împreună cu criminalul ei.

Cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce întrețineau o conversație, înainte ca Valentin Lazăr să-și ia victima de braț și să o ducă după tufișuri.

După 31 de minute, acesta a ieșit la iveală și a plecat cu o plasă pe umăr. După ce a căutat în ea, Valentin Lazăr a aruncat-o pe trotuar.

După atac, românul a luat un alt autobuz și a ajuns acasă în jurul orei 1 noaptea. Un șofer de autobuz a mărturisit că l-a văzut pe acesta alergând, ca și cum ar fi fost sub influența drogurilor, cu o privire fixă.

Trupul Mariei Rawlings a fost găsit în ziua următoare de câinele unui localnic.

 

Sursa: Daily Mail

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here