Crima de la Corbu. Închisoare pe viață pentru tânărul care a ucis un bărbat și i-a violat fiica

Închisoare pe viață: aceasta este decizia judecătorilor Tribunalului din Constanța în cazul tânărului de 29 de ani acuzat că a ucis un bărbat, iar pe fiica acestuia a violat-o.

Scenele s-au petrecut in iulie 2021, și au îngrozit întreaga comunitate. Individul locuia la doar câteva case distanță față de locul crimei.

La adăpostul întunericului, a intrat în casa în care dormeau doi soți și fiicele acestora, de 14 și 20 de ani, dar și un băiat de 11 ani. Bărbatul a fost omorât cu o sabie, iar fata de 20 de ani a fost violată.

În momentul în care a fost prins, suspectul a declarat în fața anchetatorilor că a vrut doar să jefuiască familia. Acum, judecătorii au decis, în primă instanță, să-l condamne la închisoare pe viață. Hotărârea poate fi atacată cu apel în termen de zece zile.

Cine este autorul crimei de la Corbu

Un tânăr de 29 de ani, care locuia la câțiva metri de casa victimelor, este principalul suspect al odioasei crime din localitatea Corbu, Constanța.

În curtea suspectului, într-un tomberon, omenii legii au găsit arma cu care a fost ucis capul familiei. Dar și alte obiecte.

Viorel Gabriel Teliceanu, procuror-șef: „Am stat de vorbă și mi-a spus că a săvârșit infracțiunea respectivă cu scopul de jaf. De aici lucrurile s-au pricipitat și s-a ajuns la crimă și inclusiv la infracțiunea de viol. N-a fost intenția de a ucide ci doar de a sustrage diverse bunuri, în special bani, avea asupra lui o macetă pe care a folosit-o cumva în scop de autoapărare pentru că mi-a cominicat că se gândea să nu devină el victima și ulterior, să spunem, lucrurile au evoluat, nemulțumit pe fondul că nu a găsit bani a procedat și la violarea membrei de familie a persoanei ucise.”

Tânărul locuia în Corbu cu o mătușă, nu era căsătorit, iar părinții i-au murit. Chiar în urmă cu două luni înainte de crimă și-a îngropat tatăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here