O pensionară din Vaslui a primit o factură la gaze de peste 33 milioane de lei. Ce a pățit după reclamație

O femeie de 70 de ani din localitatea vasluiană Muntenii de Jos a primit o factură la gaze de 33,57 de milioane de lei (6,8 mil euro). A făcut reclamație, iar furnizorul a emis o nouă factură, dar și de această dată a fost greșită, scrie Ziarul de Vaslui.

Femeia s-a trezit că pe factura la gaze naturale era înregistrat un consum de 146.525,153 MWH, în condițiile în care are doar un aragaz și centrala pe care o folosește doar pentru încălzitul apei, pentru că femeia își încălzește locuința cu sobe cu lemne.

”Săptămâna trecută, cănd a primit mama factura, eu eram in alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat fiul femeii pentru Ziarul de Vaslui.

Femeia a mers la sediul furnizorului și a făcut reclamație. A fost emisă o nouă factură, dar și de această dată a fost greșită.

”Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factura inițială”, ne-a mai spus băiatul femeii.

Sursa: Ziarul de Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here