Familia Raisei cere polițistului care le-a omorât fata despăgubiri de 6 milioane euro, rudele fetei rănite vor 1 milion

Familia Raisei cer polițistului care le-a omorât fata pe trecerea de pietoni despăgubiri de 6 milioane, în timp ce rudele fetei rănite solicită un milion de euro.

În afara procesului penal pentru ucidere din culpă, polițistul din București care a omorât pe 13 ianuarie o fetiță de 11 ani și a rănit o alta pe trecerea de pietoni se va confrunta și cu două procese civile.

Astfel, familia Raisei îl va da în judecată pe omul legii și-i va cere despăgubiri de 6 milioane de euro pentru moarte fetiței, în timp ce rudele copilei rănite îi vor solicita un milion de euro, potrivit TVR.

Polițistul s-ar fi uitat pe telefon când a comis accidentul în care a murit Raisa

”Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Polițistul care se află acum sub control judiciar urmează să fie audiat din nou joi dimineață, în condițiile în care, susțin surse din anchetă, ar exista mărturii potrivit cărora el se uita pe telefon chiar în momentul în care a comis accidentul de pe bulevardul Laminorului din București, aproape de Secția 5 Poliție.

Sursa: StirilePROTV

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here