Vila în care VIP-urile Iașului petreceau cu escorte de lux a fost închisă ieri de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem! ”Maseuzele noastre te vor duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii”

Mascații au descins ieri în mai multe locuri din municipiul Iași și nu numai. Astfel, vizitat de oamenii legii a fost și salonul de masaj erotic „Mon Amour” de pe Strada Sfântul Petru Movilă, 8. Acolo, mai multe tinere ar fi practicat mascat prostituția. Afecerea era deținută de doi soți, părinții unui fost polițist dat afară din sistem

Un salon de masaj erotic din Iași a fost închis ieri după ce mascații au descins în mai multe locuri. „Mon Amour”, de pe Strada Sfântul Petru Movilă, 8, salonul de masaj deținut de familia Bârsăniuc, a fost până ieri locul preferat de bărbații dornici de aventuri. Deși, conform datelor de pe site-ul salonului de masaj, prostituția nu se putea practica acolo, iată că lucrurile s-au dovedit a fi altfel.

”Mon Amour, salonul de masaj erotic din Iaşi, vă oferă o gamă largă de servicii de masaj erotic. Lasă-te sedus de maseuzele noastre, deconectează-te de realitate şi intră într-o atmosferă de neuitat. Dacă vrei să fii răsfăţat într-un mod aparte, maseuzele noastre te vor duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii masajului erotic într-o locaţie nouă, degajantă, caldă, senzuală şi discretă”, se arată în descrierea salonului.

La urechile polițiștilor au ajuns în urmă cu ceva timp informații conform cărora salonul de masaj nu era decât un paravan pentru practicarea prostituției.

Peste 2.000 de euro şi 14.000 de lei au fost găsiți la percheziții

Astfel, oamenii legii au început să facă verificări, iar ieri au descins în mai multe locuri.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi şi în comunele Ciurea, Trifeşti şi Leţcani, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În urma percheziţiilor au fost ridicate bunuri, telefoane mobile, precum şi peste 2.000 de euro şi peste 14.000 de lei. De asemenea, 9 persoane au fost conduse la audieri. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, iar activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Printre cele 9 persoane conduse la audieri s-au numărat Rodica și Aurel Bârsăniuc și tinerele „maseuze” care se prostituau în vila de Strada Sfântul Petru Movilă, 8.

Cum funcționa salonul „Mon Amour” deținut de Rodica și Aurel Bârsăniuc

Rodica și Aurel Bârsăniuc, soții care dețineau afacerea, sunt părinții lui Eduard Bârsăniuc, un fost polițist dat afară din sistem în urmă cu câțiva ani. Cei doi s-au ocupat de afaceri de-a lungul vieții, iar în ultima perioadă se pare că s-au gândit să câștige bani de pe urma câtorva tinere. Lucrurile erau destul de simple. În mediul online erau postate diferite anunțuri cu fotografii atașate prin care tinerele angajate la salon își prezentau ”oferta”.

Când erau contactate telefonic, fetele spuneau ce servicii oferă. Pe lângă masajul erotic, acestea spuneau că întrețin relații sexuale orale și normale, bineînțeles, contra cost. De exemplu, o oră de masaj thailandez cu o singură domnișoară costa 200 de lei, masaj cu duș asistat – 250 de lei, iar cel mai scump serviciu era 350 de lei dacă clientul își dorea două domnișoare în companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here